mare23 je napisal/-a:Kot je reku Happy_Tom....enak izdelek sem tudi sam uporabu. Kamlu??.....po 2000 km.
Ruff_RydeRR je napisal/-a:a je kdo že kej tega probu kaj ste probal in a 'dela' tko k pišeaja pa kkšna o dodatkih za menjalnik bi tud prou pršla
Happy_Tom je napisal/-a:Če imaš že konkretno zadelane injektorje, ti taka čistila ne bodo kaj dosti pomagala.
To je mišljeno bolj kot preventiva, vsakih 5000 km naj bi ga zlil not v en tank.
Js uporabljam STP injector cleaner (dobrih 900 sit v hali A v btc-ju, za drugje pa ne vem).
Če je na injektorjih nekaj malega svinjarije, jih lahko dokaj dobro sčisti, če pa se noter drek nabira že leta in leta in je pretok precej oviran, je pa najbolje ven vzet in dat kakemu profiju sčistit.
Drugač pa - ja, malo se pozna. Ampak res minimalno, komaj opazno...
sam se soocam z nekak preveliko porabo na mojmu avtu (1.6 75KM - poraba pa okol 11, meste voznje),
nujno poročay stripy me fuuuUUL zanima tolestripy je napisal/-a:ok ni noben aditiv, sam en frend je pelu avto v vrhniko na renault servis pa ti za 8k al tm okol nardijo neko čiščenje. Kao dajo namest benza neko tekočino ki ti vse sčisti.
Ma pa 19ko, avto je zdej ful bl poskočen, in manj pije......
jst grem najbrz nasledn teden, tko da lahko takrat tud kej več povem kako in kaj....
opc je napisal/-a:sam se soocam z nekak preveliko porabo na mojmu avtu (1.6 75KM - poraba pa okol 11, meste voznje),
Nevem sicer kateri avto imaš samo mislim da je to kar normalna poraba za po mestu. Gre za kar veliko kubikaturo in zelo premalo konjev pa še osem ventilc povrh. Vozim in sem vozil kar nekaj takih mašink. Tak da po moje ni nič narobe.
To je mišljeno bolj kot preventiva, vsakih 5000 km naj bi ga zlil not v en tank.
Js uporabljam STP injector cleaner (dobrih 900 sit v hali A v btc-ju, za drugje pa ne vem).
Drugač pa - ja, malo se pozna. Ampak res minimalno, komaj opazno...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov