Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Punto-WFT???

Napisal/-a phoebus So mar 13, 2004 8:51 pm

Ne morem verjet. Bogu za leđima mi crkne leva luč (navadna sprednja) na puntotu (II). Si rečem, ni blema, bomo odprli in zamenjali. Sem odprl in ***** *******, ni šans da snamem pokrov (tisti zadaj), da bi prišel do žarnice, ker je tam škatla z elektroniko in zihrungami. Tako blizu, da ne moreš zamenjat j**** žarnice.
In se odpeljem do prve črpalke in vprašam brkatega "majstra" če je kdaj menjal levo luč u puntotu in je reku da nikol več da ne bo več razšeraufal pol avta da bo prišel do žarnice.

Uspelo mi je prit domov po temi brez da bi me ustavli plavci in jutri bom zamenjal to žarnico, samo zanima me- a je res edini način da prideš do leve žarnice ta, da odšeraufaš ven škatlo za elektriko??????

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So mar 13, 2004 8:57 pm

Ja, jst sm tud že nekajkrat slišu, da so vozil na servis menjat žarnce pr puntotu II.
Zadnjič spremenil dejan84, dne So mar 13, 2004 9:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 So mar 13, 2004 8:58 pm

dejan84 je napisal/-a:Ja, jst sm tud že nekajkrat slišu, da so vozil na servis menjat žernce pr puntotu II.

potem sva pa ze dva,ki sta to slisala :twisted:
Slika

user562
Novinec

Kraj: jesenice

Napisal/-a user562 So mar 13, 2004 8:58 pm

Pri menjavi zarnice na puntu2 ti ni treba glih ven vzet skatlo.Samo odšraufaj jo tolk da se ti malo stran premaknla pa zameni.Vsaj jest sem tako naredil.Pa lep pozdrav :hi

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar So mar 13, 2004 8:59 pm

Jap. Pravzaprav sem se enkrat kavalirsko ponudil eni kolegici, da zamenjam taisto zarnico na Puntu, pa mi je bilo kmalu zal... Tisti pokrov sem sicer snel in za ceno krvavih rok potegnil iz tiste plasticne dzungle, ker me je bilo sram priznat, da ne morem, zarnico sem tudi zamenjal, pokrova pa nisem mogel vec stlacit nazaj, da bi ga nataknil...

Sicer pa pri Cliu tudi ne mores sam zamenjat, se na servisu se matrajo, pa ceprav to vsak dan delajo. Je pa res, da gres naprimer v Renault minutka, pa ti jo morajo zastonj zamenjat.

Uporabniški avatar
vogel
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a vogel So mar 13, 2004 9:56 pm

Joj, prosm, sam ne mi o manjavi zarnice na Punteku. Ker sm zadnjic skor zivcn zlom dobil... Zadeva je bla taka. Mi crkne leva luc, si recem, ni panike, dam pokrov dol zamenjam in zadeva je resena. No, pol se je seveda zakompliciral, ker ze pokrova nisem dol mogu snet. Si recem, ni panike, bom pac luc dol oodmonterov. Odsravfam,... pol pa - luc ne gre vn, je treba obijac snet (al pa jest ne znam luci vn uzet)... No, pol sm nekak luc zamaknu pa s tezavo zamenu... Tko da ce (ko) crkne naslednjic bom avto kr prodal, ker se ne mislm zajebavat spet 1 h... :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne mar 14, 2004 1:15 pm

No ja pri R5 dizlu pa morš filter za nafto dol vzet.Ampak s pravm orodjem gre kot po maslu................ seveda pa če ti crkne nekje bogu za leđama pa ni šans da menjaš :shock: :lol:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up Ne mar 14, 2004 1:18 pm

sodelavec ima Xsaro, za menjavo žarnice je portebno sneti odbijač :shock:

LP
G

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Ne mar 14, 2004 1:22 pm

nightrider31 je napisal/-a:
dejan84 je napisal/-a:Ja, jst sm tud že nekajkrat slišu, da so vozil na servis menjat žernce pr puntotu II.

potem sva pa ze dva,ki sta to slisala :twisted:

ne trije.... :wink:

res praktično, še posebej za koga ko ni lih nadarjen za razne šraufarije... :evil:
Slika

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT Ne mar 14, 2004 1:50 pm

Sem menju enkrat pri tem puntotu pa sem samo luč odšraufal pa mal naprej pomaknu pol je šlo pa čist na izi! :)

Uporabniški avatar
RUFF RYDERS BROTHERS
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a RUFF RYDERS BROTHERS Ne mar 14, 2004 2:32 pm

Zato je pa Punto I. zakon! :P

K sm menu žarnce - Xenonke - je šlo čist brez problema!
Pa k sm ledice (modre, se razume) daju v sprednje & stranske žmigavce - spet čist brez problema! . . . pa še TOK HUDO zgleda! :twisted:

Drgač pa itak da noben avto ni popoln . . . vsak ma svoje hibe . . . SAM TA JE PA UIBR BEDNA :!:

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Ne mar 14, 2004 2:43 pm

RUFF RYDERS BROTHERS je napisal/-a:

:D :D HH HA itak...a take xenonke :idea:
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
RUFF RYDERS BROTHERS
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a RUFF RYDERS BROTHERS Ne mar 14, 2004 3:04 pm

super98 je napisal/-a:

Ne, ne, care! Te so kr H4! . . . očitno se ful spoznaš na puntote - Punto ni R5! :P

Uporabniški avatar
|T|E|O|
Nov uporabnik

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a |T|E|O| Ne mar 14, 2004 3:10 pm

gre_up je napisal/-a:sodelavec ima Xsaro, za menjavo žarnice je portebno sneti odbijač :shock:

LP
G

Pr Opel Tigri je za menjavo žarnice u prednjih lučeh potrebno lih tko odšrawfat odbijač :D
Slika

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Ne mar 14, 2004 10:14 pm

ja baje je to pr puntotih II k***c...
glih zadnč sm parkirov zravn tacga puntota in vidm da ima na polički škatlico od žarnic -> :vc ''standard''

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Po mar 15, 2004 1:17 am

super98 je napisal/-a:

Ne, ne, care! Te so kr H4! . . . očitno se ful spoznaš na puntote - Punto ni R5! :P

H4 ni enko kot xenon. Ne boš verjel ampak tut renault 5 ma H4 žarnice. Če si kupu plavo obarvane H4ke še ne pomeni da maš xenon...daleč od tega!

Xenon sistem najbrž pride več denarja kot kompleten tvoj punto. Samo xenon žarnica za BMW E39 pride 30000 tolarjev!
Obe lampe + žarnice za audi A6 pridejo čez 400.000 sit (brez krmilne elektronike)

Če maš pa res xenon na puntotu I svaka čast, pa prpel pokazat pa zameni xenonko pred mano :wink:
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po mar 15, 2004 2:58 am

super98 je napisal/-a:
super98 je napisal/-a:

H4 ni enko kot xenon. Ne boš verjel ampak tut renault 5 ma H4 žarnice. Če si kupu plavo obarvane H4ke še ne pomeni da maš xenon...daleč od tega!

Xenon sistem najbrž pride več denarja kot kompleten tvoj punto. Samo xenon žarnica za BMW E39 pride 30000 tolarjev!
Obe lampe + žarnice za audi A6 pridejo čez 400.000 sit (brez krmilne elektronike)

Če maš pa res xenon na puntotu I svaka čast, pa prpel pokazat pa zameni xenonko pred mano :wink:

šele zdej sem vidu........ a nima R5 xenonk......... zdej sem pa razočaran :roll: :cry: k sem skoz mislu da mam xenonke sam mi nikol ni šlo u glavo zakaj tko slabo videm na cesto :D :D :D :D :lol: :DDD :har
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po mar 15, 2004 3:10 am

HEhe, LOVE YUGO! :D
hehe ce treba menjat menjam v trdi temi, pa se to ni dela niti 5minut :wink:

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po mar 15, 2004 3:16 am

monster_d je napisal/-a:HEhe, LOVE YUGO! :D
hehe ce treba menjat menjam v trdi temi, pa se to ni dela niti 5minut :wink:

Kaj da cel fokus menjaš :?: ker z žarnico itak mas minuto dovolj casa :D
Slika

Uporabniški avatar
mflajs
Novinec

Kraj: Goriška

Napisal/-a mflajs Po mar 15, 2004 7:46 am

Menda je pr VW lupotu tudi kar teško menjati žarnice.
Mflajs
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov