Jup. Bremze so eden največjih prinašateljev trenja na avtu. Enako kot gume. Eni mislijo, da bodo z bolšimi gumami šli hitreje pa se motijo. Najbolje je imet dobro podmazane bremze in gume brez trenja če hočeš jit hitr (Staro motorno olje na bremze in namest gum sam feltne).
joke
Zdej pa zares: Mogoče so ploščice nepravilno uležene in povrh tega ti jih ne meče nazaj (batek preveč riba).
Kaj si zmešan jih podmazat.........dol jih dej, pa še na teži boš nekaj pridobil:):):):)
nekaj ti gre v resonanco.....koliko pa še imajo "mesa" oz. koliko so zrabljene........nekatere ploščice imajo en jeziček ki ko se ta zrabi začne drsat na disk in cvili ter te opozori, da je čas, da jo zamenjaš.
swifty je napisal/-a:Sprednje menjal komplet diske in ploščice,mislim da sm jih lepo ulaufal,ampak zdaj pri zaviranju in pocasni voznji piskajo
Definiraj "mislim, da sem jih lepu ulaufal" ce si jih prehitro potem bodo se kar lepo naprej cvilile drugace pa se dobi en sprej (na zalost ne vem kje pa kaj to je - kolegica ga je mela.) z katerim se pospirca po zavorah pa nehajo piskat. Lahko pa tako kot je napisal titan, da batek ne zleze nazaj kot je treba.
Pomoje ima ležaj mal lufta in to glih tok da disk na ploščice pritisne pod drugačnim kotom, in pol cvili zadeva. Sam jz mislm da bi mogl to scasoma prenehat, je pa res da je to dokaj neprijetna zadeva za poslusat
Isto se dogaja na maminem Puntu smo menjali diske in ploščice pa zadeva piska če čisto narahlo bremzaš pri močnejšem pritisku neha. Sedaj imajo že 3k km pa še kar cvilijo.
Lahko tudi da so diski pregreti (oja prav hitr se da serijske diske pregret) posledično se pa skurijo ploščice ki pol tulijo. Lahk da so ploščice pretrde.Jaz sem mel primer da sem dobu nekje azbestne ploščice in to je tako ribal pa piskal, ružl,trgal......... ma vse kaj je blo mogoče:) Zdej pa sem dal novo gor pa dela kot more.Pa če tudi mi en batek ne vrača lepo nazaj (lih zdej letim šravfat) mi ne cvilijo.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
Vzrok je lahko tudi v neorginalnih zavornih ploščicah...
to so tisti ponaredki ki stanejo pol manj od originalnih.
Ni pa nujno.Js sm že mel ponaredke notri-res da se prej obrabijo
kot originalne sam mi ni nič cvililo
Kako piskajo. Visoki pisk? Hja če ne bi bili novi bi rekel, da so stari. Sicer sem pa tudi sam teden nazaj dal Brembo diske in Lucas ploščice.
Sem jih že lepo ulaufal(nisem ne vem koliko žlajfal u polno).
poceni lucasove ploščice so pretrde, slabo lovijo pa še disk se hitro obrabi.Sem mel pa sem jih zamenjal za textar ki so bol mehke, se malo prej obrabijo ,zato pa nič ne cvilijo pa zelo dobro lovijo.diske pa mam brembotove max (z zarezami).
Problem je v tem, da so vse oe oziroma ploščice prve in druge vgradnje primerne zgolj za normalno uporabo.
Čim voziš hitreje odpovejo.(delujejo tam nekje do 300 stopinj celzija
-V ploščici so smole, katere ob večji obremenitvi pridejo na vrh ploščice
in naredijo zelo trdo oblogo (pojav fadding) zaradi tega ploščice cvilijo in posledično uničujejo diske.
Predlagam zavorne ploščice carbon racing.
Sicer se malo hitreje rabijo vendar pa za-to delujejo na temp do 600 stopinj in so izredno mehke in prijazne do diska.
Cena 10.000 do 15.000 sit