Pugi je napisal/-a:Fanstje, dejmo mal pogruntat prosm kva se dogaja z mojmu podvozjam.
Ob takih večkratnih grbinah - tam kjer v bistvu avto trese mi v podvozju tolče ko svina. Recimo na ležečih polcajih pa ne... Kernekaj!
Da bi navoji fedrov skup tolkli je nemogoče, ker so prav iz tega razloga obloženi z gumjasto cevjo.
Kaj je še možno? Stabilizator? mogoče kaj z amortizerji? roka?
Vnaprijed hvala!
Aja pozabu napisat - zvok prihaja od spredej!
Pugi je napisal/-a:Fanstje, dejmo mal pogruntat prosm kva se dogaja z mojmu podvozjam.
Ob takih večkratnih grbinah - tam kjer v bistvu avto trese mi v podvozju tolče ko svina. Recimo na ležečih polcajih pa ne... Kernekaj!
Da bi navoji fedrov skup tolkli je nemogoče, ker so prav iz tega razloga obloženi z gumjasto cevjo.
Kaj je še možno? Stabilizator? mogoče kaj z amortizerji? roka?
Vnaprijed hvala!
Aja pozabu napisat - zvok prihaja od spredej!
PEUGEOT_S16 je napisal/-a:Druga možna napaka sicer manj verjetna pa je počen nosilec motorja, če parav brutalno speljuješ se je lahko tista guma na nosilcu natrgala in ti sedaj poka na grdih cestah.
lp
Pugi je napisal/-a:Gregec, puno ti hvala...
Kok si pa ti dal za te stvari? Pa kok časa morš tam avto pustit?
nebivedu je napisal/-a:Pugi to je amortizer. ko greš čez več grbin naenkrat se amortizer tok skrči in ga zabije do konca skupaj, da imaš zadaj samo še fedr, ki ti drži avto in amortizer počasi prihaja v lego nazaj. Zato se ti tudi ne pozna, ko greš čez enga policaja, ker ga ne zabije do konca in hitrje pride v normalno lego.
SLABI AMORTIZERJI.
LP
Nebivedu
P.S. To sem mel js na twingotu iste probleme, pa so bili čist novi fedri amortizer pa z 50k prevoženih ni več dohajal grbin.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov