Pri Cliotu sem opazil, da ima celoten izpusni sistem. Mislim to da je narejen iz enega kosa. Sedaj ko bom menjaval izpusni lonec bom verjetno mogel rezati lonec proc. Kaj ima kdo kaj izkusnje s tem? Je treba kaj posebno paziti?
ti sam rukn dol zadn lonc pa namontiri športnga gor sam morš pazt k če maš v ceumu sistemu sam en lonc pol raj nared konektorčke da boš lonc nazaj dau k boš meu tehničnega . jst sm tko naredu pa je trgal!!!
Speed limits are a disease, and your BMW is the cure.
Imam cel sistem zato sprasujem. Sej sportnega lonca ne bo treba dol dajat, ker ima homologacijo. Mislim odrezati konc lonca pa dat sportnega cez, ker je cev lonca itak vecja. Tko da pol sam cez grem pa z objemko stisnem pomoje. Vsaj tko so rekli pri Technoracing.
Ce mas od 91 do 98 so vsi sistemi isti (kar se tice 1.2, 1.4, 1.6 masin) in sicer je sestavljen iz 5 delov najprej je kolektor pol je se ena zadevca koj za kolektorjem k je narjena na principu harmonke, da je spredej gibljiv, pol je katalizator (ce ga mas) pol je en dolg ror do zacetka zadnjih koles, nato pa to zavije na levo stran in do izpusnega lonca. Ce bos montirov sportn lonc razstavc sistem pr zadnhih kolesih je ena objemka naprej do lonca mas pa 3 nosilce z gumicam in to staknes dol (najlazi bos delov na dvigalu al pa v jasku, ce mas avto dvignen z dvigalko je pizdarija k je mal placa) pol odrezes zadn lonc dol das sportnga gor in ga na prblizn das na pozicijo kukr nej bi stavu nardis nove nosilce in jih prsvasas na taprav mest k si ga prej dolocu ko si na provizoris gor dajov in to je to. Nej te pa opozorim da nej ti svasa eden k se spozna na to ker morjo bit spoji kvalitetni ker ce ne se kmal odlomjo ker so izpostavljeni vsej umazaniji k je po cesti. Bol da u prvo dobr nardis da ne bos klel kukr jest k se mi je nosilc odlomu na auspuhu.
Clio je letnik 2003/12 mesec Izpusni sistem je pa celota sem pogledal. Lih rezat bo treba.
Pri prejsnem Cliotu ni bo problema. Sem sel v jamo in lepo nasraufal Remus gor. Zdej pa ta celota eh...
Bitnje pri Kranju, jutr ti zrihtam cifro, nism bi se nkol pr nemu sam pravjo da nardi kvalitetno pa ugodno, tko sm slisov, lohka da bedarije govorim, ampak ene par folka mi je nega priporocal k sm tasredn lonc razbu in so ga kr pohvalil, tko da...
D' tud jest ne odpiram nove Mam cliota, pr novaku sem nabavu zadn šport lonc. Prej sem mel med katalizatorjem (no ja sej ga nimam) in zadnjem loncem še sredinskega, zdej sem ga pa dal dol......sam zadeva je fulllllll glasna....res prou mal preveč.....tko da bom dal nazaj gor sredinskega. Mislte da bo kej pomagalo. Vsaj malo da bi zmanjšalo zvok, ker tm med 3k in 4,5k je res prehudo..
noobie, bsmuk31: ja je ta tapravi in sicer žabnca je če greš iz Kranja proti škofji Loki, u pondelk ga poklič pa mal povpraš.
ole: dej sredinsk lonc nazaj gor bo manj glasen ker sredisnki lonec je samo zato gor da ti omejuje zvok, jest sm opazu veliko razliko, prej sm imu z loncem zej pa brez in se pozna v zvoku sploh pa k se masina zvrti