Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
k4fc0123
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Tolk o Nemcih...

Napisal/-a k4fc0123 Pe apr 30, 2004 6:52 pm

LP, M

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie Pe apr 30, 2004 8:54 pm

Zadnje case skoz VW-je pa audije kritizirajo :)
Be happy

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Pe apr 30, 2004 8:59 pm

Zdaj je pač to v modi :D

Pa nekaj itaki vedno kritizirajo :wink:

Takšen pač je ta svet v nekaj se je trba zapičiti pa, če je to Nemška vaza za rože z napisom VW ali pa ista Japonska vaza z napisom honda.

Je**ga tak to je :roll:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Brabus
Nov uporabnik

Kraj: Hrastnik

tolk o nemcih...

Napisal/-a Brabus Pe apr 30, 2004 9:26 pm

vw po mojem mnenju preplačaš.Recimo golf tdi je okoli 5.5 milijonov.Za takšen denar dobiš tako petardo da glava peče

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Napisal/-a noobie Pe apr 30, 2004 9:29 pm

Tocn to Brabus za 5.5mil si rajs kupim Hondo Type-R z 200 lepimi crnimi konjicki pod haubo.
Be happy

Uporabniški avatar
Brabus
Nov uporabnik

Kraj: Hrastnik

tolk o nemcih...

Napisal/-a Brabus Pe apr 30, 2004 9:33 pm

se čist strinjam s tabo.Ali pa 1.6vti tud nebi bla slaba ideja.Imel jo je kolega,ampak to je neverjetna zverina.To verjameš šele takrat ko to doživiš.Cene imajo pa ubijalske.Ampak se splača!!!!!!

Uporabniški avatar
Freak
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Freak So maj 01, 2004 1:01 pm

Golf je bil do trojke cist solidn avto,pol so pa cene prevec nabil,tko da (po mojem) tud prblizn tolk ni vreden!
Drgac nimam nc proti nemcem,sam mot me to,da so precenjeni pa skoz poudarjajo nemsko kakovost in zanesljivost v resnici pa sploh niso tolk kakovostni in zanesljivi...sam k vidis po forumih/revijah/ustnem izrocilu ,kake probleme imajo nekateri :?
Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy So maj 01, 2004 1:05 pm

Nobeden avto ni nepokvarljiv, res pa je da ima golfa vsak drugi Slovenec in
pa da mu cena zelo počasi pada.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So maj 01, 2004 1:35 pm

Problem pri njih je, da so izgubili tisti svoj začetni čar. Prvi golf je bil res ljudski avto in recimo naslednik hrošča. Potem so pa začele cene rasti in štirka je že bolj za srednji razred. Pomoje bi mogel biti namesto Golfa sedaj Polo na njegovem mestu.

Kvari se pa res vsak avto. Drugače mi je pa pri Nemcih všeč notranjost. Sošolc ima Corso l.93 pa je notri ful bolj udobna kot npr. Clio, ki ga je hotel najprej kupiti. Sedaj razumem kaj ljudje mislijo z tistim "nemška notranjost". Aja pa cena jim počasi pada ja. Kar je po eni strani dobro po drugi slabo (niso poceni, ampak če ga imaš ga boš hitro in drago prodal).
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd So maj 01, 2004 1:44 pm

noobie je napisal/-a:Tocn to Brabus za 5.5mil si rajs kupim Hondo Type-R z 200 lepimi crnimi konjicki pod haubo.

Ja to je že res samo čez 5let pa bo v tej hondi vse škripalo...

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Napisal/-a noobie So maj 01, 2004 2:46 pm

Tadejd ali si jo imel, da lahko to trdis?
Be happy

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel So maj 01, 2004 3:09 pm

Symon je napisal/-a:Problem pri njih je, da so izgubili tisti svoj začetni čar. Prvi golf je bil res ljudski avto in recimo naslednik hrošča. Potem so pa začele cene rasti in štirka je že bolj za srednji razred. Pomoje bi mogel biti namesto Golfa sedaj Polo na njegovem mestu.

Kvari se pa res vsak avto. Drugače mi je pa pri Nemcih všeč notranjost. Sošolc ima Corso l.93 pa je notri ful bolj udobna kot npr. Clio, ki ga je hotel najprej kupiti. Sedaj razumem kaj ljudje mislijo z tistim "nemška notranjost". Aja pa cena jim počasi pada ja. Kar je po eni strani dobro po drugi slabo (niso poceni, ampak če ga imaš ga boš hitro in drago prodal).

se popolnoma strinjam s tabo :bow :bow

Uporabniški avatar
Freak
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Freak Ne maj 02, 2004 9:53 am

tadejd je napisal/-a:
noobie je napisal/-a:Tocn to Brabus za 5.5mil si rajs kupim Hondo Type-R z 200 lepimi crnimi konjicki pod haubo.

To je pa cista bedarija!
Ne vem,kje ti podatek,da bo v Hondi cez 5 let vse skripalo? Kolega ima Civica VTI,'96 pa nism nc opazu,da bi mu karkol skripal.Brat ima isto civica '95 ...ugan kaj,tud nc ne skriplje.
Tko,da to je cist zmotno razmisljanje.
Slika

Uporabniški avatar
Alexx
Nov uporabnik

Kraj: Koroška

Napisal/-a Alexx Ne maj 02, 2004 12:53 pm

Škripalo v Hondi ne bo...Brez skrbi...Če bi, si ne bi Opel zastavil cilja, da bo kvaliteto svojih vozil dvignil na Japonski nivo v treh letih...Verjemite, sistem kakovosti je pri Japoncih na najvišjem nivoju...To pa zaradi njihove kulture in mišljenja. Dokler ne bodo Evropejci sremenili svoj način razmišljanja(samo kapital in nič drugega kot dobiček, pa ne glede na žrtve), bodo Japonci vladali v kakovostni politiki...
Vruuuuum

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna So maj 15, 2004 2:42 pm

se podpišem :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

spela
Nov uporabnik

Napisal/-a spela So maj 15, 2004 7:59 pm

tadejd je napisal/-a:

No, ne bo držalo :? Moja hondica je stara že 13 let, od tega je moja že 8 let, pa še vedno nič ne škripa... ne znotraj, ne v mašini in ne kje drugje :D :D :D

HONDA FOREVER :!:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne maj 16, 2004 12:47 am

Prosim brez kreganja...
Drugace pa kr v miri nadaljujte debato :wink:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če maj 20, 2004 9:18 am

spela je napisal/-a:
tadejd je napisal/-a:

No, ne bo držalo :? Moja hondica je stara že 13 let, od tega je moja že 8 let, pa še vedno nič ne škripa... ne znotraj, ne v mašini in ne kje drugje :D :D :D

HONDA FOREVER :!:

Se strinjam spela, tud jaz sem se vozu z ene 7 let staro hondo pa ni blo nobenih čričkov v armaturki al pa kje drugje, ja pa po drugi strani res, da ima malo kateri Japonec tako kakovostno plastiko in materjale v notranjosti kot nemci...

No pa da ne bo pomote, zdi se mi tud da gredo nekateri nemci čedalje na slabše (trda plastika), nekateri japonci pa na boljše (Honda, Subaru...)

Drugač sm bil pa zelo razočaran nad Toyoto, od Yarisa do Avensisa, sedel nism sam v Land Cruiserju in tanovi Celici, pa je vsaj men plastika delovala nekako poceni... Razočaran pa zato, ker so toyote relativno drage...za dobljeno :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Če maj 20, 2004 5:56 pm

jaz mam mazdo 95 letnik pa tudi nič ne škriplje.Ne vem od kod enim taki podatki. :lol:

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če maj 20, 2004 6:26 pm

Jest mam pa hrošča letnik 76, pa tud nč ne škriplje... menda - v bistvu ne bi vedu, ker mašina zarad športnega izpuha tko rohni :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov