In avta ne bom še vsaj 2 leti prodajal(in če ga bom bom seveda povedal da je previt). Če bi pa bil pa prodajalec bi pa itak vedel kako se previje

Dejan1 je napisal/-a:če maš mehanski števec potem razdreš in previješ, če pa imaš digitalni pa ne bi vedu...po moje se prikluči na računalnik in se nekako spremeni kilometre-->to sm gledu na eni nemški tv k je bla reportaža o tem.
LP
Dejan
monster_d je napisal/-a:Dejan1 je napisal/-a:če maš mehanski števec potem razdreš in previješ, če pa imaš digitalni pa ne bi vedu...po moje se prikluči na računalnik in se nekako spremeni kilometre-->to sm gledu na eni nemški tv k je bla reportaža o tem.
LP
Dejan
HEHe, kak bi ti mehanskiga previjal??
Na pormasino (vrtalnik), to bi trajalo celo vecnost...
![]()
Pol raje gres na odpad pa kakiga drugega uzames, pa si reso zadevo...![]()
Ce je pa daljinski pa se preklopi z racunalnikom pa ti ga zbije na kolk ces...![]()
lp
lisko1 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Dejan1 je napisal/-a:če maš mehanski števec potem razdreš in previješ, če pa imaš digitalni pa ne bi vedu...po moje se prikluči na računalnik in se nekako spremeni kilometre-->to sm gledu na eni nemški tv k je bla reportaža o tem.
LP
Dejan
HEHe, kak bi ti mehanskiga previjal??
Na pormasino (vrtalnik), to bi trajalo celo vecnost...
![]()
Pol raje gres na odpad pa kakiga drugega uzames, pa si reso zadevo...![]()
Ce je pa daljinski pa se preklopi z racunalnikom pa ti ga zbije na kolk ces...![]()
lp
Tud mehanskega se da........ sam še nisem delu........ delu pa je to MacK20......... njega upraš kak pa kako baje pa sploh ni kompliciran
monster_d je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:Pro prvem cliotu je cca 15 min dela. Sm probal ravno včeraj...
Si probal pol stevec ce dela???
Kak nardis zadevo?
vrtis naprej ali nazaj?
Mah tak me zanima ker mam en stevec doma na prafaktorjih pa bi se mal spilal![]()
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov