lisko je napisal/-a:Sam v poduk.... termostikalo je na kilerju in ne na bloku motorja......
Čist po logiki če premisliš.... prvo odrpe termostat se zagreje kiler..... in če se kiler pregreje se uklopi ventilator.
Če bi blo termostikalo na bloku motorja..... bi ventilator deloval tudi takrat ko sploh ne bi rabu ( saj vsi vemo da se motor dost prej ogreje kot pa kiler poleg tega ma višjo temparaturo)
s.Hio je napisal/-a:kaj paj naj naredim, ce sem unicil nsvoj noter v ohisju (plsdtiki), zdsj sem dal dalsi srauf in drzi kar dobro. Zdaj sem racunal da me bodo kosi stali prek 20k sit za popravilo avta in mi ni nic kaj vsec a kar se mora se pac mora, delo pa nocem niti vedet koliko bo stalo, a po moje ravno toliko kot deli.
Sam pri feliciah je pomembno tudi redno preverjat pokrovcek raztezne posode, ker se rad hitro unici in zacne prvo brbotat iz nje potem pa kar pihat paro in vlece zrak noter ter se mi je unicil senzor temperature zraka in termostikalo (zrak se bolj zagreje kot voda). Smo po dalsem ugotavljanju z mehanikom ugotovili da ni nic narobe z glavo in tesnili in je samo pokrovcek delal probleme, pa gumiva pri termostatu, kjer je zrak vleklo noter.
Gricko: tak styling nameravam jaz v roku 3 tednov met na avtu, kot mas ti a avatarju, ker mam isti odbijac ze 3 tedne doma pa ni casa in masko mam ze tud eno predelano na tak nacin a ni casa za montirat.
s.Hio je napisal/-a:Gricko: tak styling nameravam jaz v roku 3 tednov met na avtu, kot mas ti a avatarju, ker mam isti odbijac ze 3 tedne doma pa ni casa in masko mam ze tud eno predelano na tak nacin a ni casa za montirat.
s.Hio je napisal/-a:
Super98: da te opozorim, 4000 sit mislim da stane samo tisti pokrovcek termostata in ne celo ohisje, celo ohisje je 20k sit, vsaj tako mi je bilo receno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov