pozdravljeni!
uporabil bom staro temo, da ne odpiram nove.
situacija je enaka, le da ima avto 3 mesece! slučajno sem na bencinski pral prednjo šipo in na delčku havbe opazil da voda stoji v kolobarčku.
pogledam in vidim da je lak zluščen. gre se za Ford Fiesto, metalic črne barve, kupljena nova maja letos, sedaj pa že ta problem, zaradi katerega smo zelo razočarani.
avto je doma garažiran, edino na delovnem mestu to ni možno. prej sem bil na pooblaščenemu servisu Ford in mi je možakar (sicer ga slabo poznam), prjazno reku da moram počakat do prihoda kleparja (je na dopustu), ki se na to bolj spozna. reku je da je najbrž od kakih drekcou in da se zna zgodba zakomplicirat ker bodo garant prišli tudi iz Lj pogledat in da lahko komplicirajo. zdej tako: nerealno se mi zdi da bi biu kak drekec kriu...avto je bil opran pred cca 20 dnevi, takrat bi luščenje opazili če bi bilo, tako da ga najbrž še ni bilo. doma pa je npr. Clio ki stoji blizu lastovičjega gnezda in je pran mogoče 2x letno, pa ima zmerej kako packo gor in zaenkrat lak normalen, tako da z zgodbo o drekcu me ne bojo prepričali.
potrebno bo prebarvati streho in havbo, kar mi je čista žalost pri 3 mesece starem avtu, garažiranem, 7000km.
avto smo kupili nov ker smo bili siti iskanja dobrega rabljenega, v upanju da z novim težav ne bo oziroma da bodo minimalne, vsaj prvih nekaj let.
zame avto po barvanju ne bo veljal več ko da je nov.
želel bi si kakega vašega mnenja na to temo, mogoče podobne situacije (upam da jih niste in ne boste imeli) ter predloge, kaj naj naredim. vsekakor bom vztrajal pri popravilu pod garancijo, čeprav bi najraje da ga kar zamenjajo (najbrž ni mogoče ne?

).
malo sem se razpisal, vendar sem zelo pop...il ko sem videl kaj se dogaja na havbi, nato še na strehi, saj je avtek drugače veselje za vozit.
lep pozdrav