lisko je napisal/-a:Heh ..... ne vem ne vem kam gre ta svet. Ne dolg nazaj sem bil na tehničnem z dedevo petko 1.4 FIVE..... plini vsi na nuli.... oni striček na tehničnem ni mogu verjet da je to sploh možno.... aja petka je letnik 95...... pa ko jo dobi vnukec(jaz) v roke.... si znate predstavljat....
Drgač pa zahtevaj pod garancijo.... kajti servis je bil opravljen še pod garancijo.
soso je napisal/-a:Hehe ravno danes sem bil pri enem pooblascenem serviserju za VW sem dal en avto pregledat za kupit pa je reko pa da se pline vidimo(blo na sreco vse vredu) pa pravi da pri WV je klasika da gre lambda u ku..c katalizator bol tezko! LP
feto je napisal/-a:Golf IV,1.4,letnik 2001,76000km,redno vzdrževan,prvi lastnik,5 servisov narejenih pri pooblaščenih serviserji, gre na svoj prvi tehnični pregled.
Vse je v redu, samo ispušni plini niso.Pravijo da ima takšne pline kot da ne bi imel katalizatora. NEMOGOČE!!!!!
Na servisu je bil 4 dni nazaj(četrtek).
Serviser pove da pline pri rednih servisih ne kontrolirajo!!???!?!?!?!?!?!
Ja sem pa mislil,če naredim vse redne servise da imam brezhiben avto.Budala!!!
Če imam srečo, je sonda za zamenjati(50.000sit),če nimam srečo pa je katalizator
(cena:pitaj boga).Avto je star 3 leta in dva dni.Garancija je pa tri leta.
DVA DNI SEM ZAMUUUUUUUUUDIL!!!!!!!
A se to samo meni lahko zgodi? [/b]
accim je napisal/-a:hm..ja čist odvisn od tipa vožnje tudi. od drugih pogojev itd. kaj jst vem..ampk useeno zanimivo kako se je to lahko zgodilo. npr. moj accent pri 112.000 km brez težav, prav tako subaru pri 205.000 km! brez težav. tko da hm...bojim se da nimaš kaj drugega kot menjat...![]()
a pa si ga pred tehničnim ogrel do konca? mislm ga tud do max. vozu. max vrtl., max. hitrost...čeprov če je reku da je tako slabo, tud to nebo pomagal...hmm
sim je napisal/-a:feto je napisal/-a:Golf IV,1.4,letnik 2001,76000km,redno vzdrževan,prvi lastnik,5 servisov narejenih pri pooblaščenih serviserji, gre na svoj prvi tehnični pregled.
Vse je v redu, samo ispušni plini niso.Pravijo da ima takšne pline kot da ne bi imel katalizatora. NEMOGOČE!!!!!
Na servisu je bil 4 dni nazaj(četrtek).
Serviser pove da pline pri rednih servisih ne kontrolirajo!!???!?!?!?!?!?!
Ja sem pa mislil,če naredim vse redne servise da imam brezhiben avto.Budala!!!
Če imam srečo, je sonda za zamenjati(50.000sit),če nimam srečo pa je katalizator
(cena:pitaj boga).Avto je star 3 leta in dva dni.Garancija je pa tri leta.
DVA DNI SEM ZAMUUUUUUUUUDIL!!!!!!!
A se to samo meni lahko zgodi? [/b]
Da te mogoče mal potolažim(ali pa tudi ne)...na golfu z enakim motorjem letnik 99 pri 65000km redno vzdržvanem je men šla mašina z menjalnikom vred v 3 pm...
p.s. in ja kilometri so resnični!
Po forumu brska: TrijoAdijo in 10 gostov