Stratus_ je napisal/-a:Fantje zdej mi že mal najeda vse skup..ko stisnem sklopko mi včas obrati kr padejo..večkrat ne crkne, včasih pa tud crkne...nimam pojma kua naj bi blo..na testerju ni pokazal nčVečino časa pa avto lepo dela, vleče in ne cuka...
Intake je sestavljen iz naslednjih senzorjev..če bo komu kej pomagal; TP throttle position, CTP closed throttle position, MAP manifold absolute pressurem, IAT intake air temperature, ISC acutator in ISC acutator position sensor
Miholl je napisal/-a:ej stric slide pa stric stratus a bi viva mene hotla naučit kako se avtota tkole po ovinki pela?kokr je na spodni slikci.
no more drift for youStratus_ je napisal/-a:Fantje zdej mi že mal najeda vse skup..ko stisnem sklopko mi včas obrati kr padejo..večkrat ne crkne, včasih pa tud crkne...nimam pojma kua naj bi blo..na testerju ni pokazal nčVečino časa pa avto lepo dela, vleče in ne cuka...
Intake je sestavljen iz naslednjih senzorjev..če bo komu kej pomagal; TP throttle position, CTP closed throttle position, MAP manifold absolute pressurem, IAT intake air temperature, ISC acutator in ISC acutator position sensor
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] in 10 gostov