croma_man je napisal/-a:DEJ GOLFY j*** SI MATER PA MI TOLE V FACO POVEJ V ŽIVO ČE ME KJE VIDIŠ !
a če bi se pa zakantu zarad tega bi blo pa kul ne? k****n zarukan, privoščim ti da se ti kej takega zgodi na cesti
PaNTerSan je napisal/-a::ne Tole res ni pametno ustavljat - sploh pa ne direkt pred tunelom![]()
Je pa pametno cimprej obvestiti policijo o tem na 113, da gre nekdo spucat zadevo, ker se lahko kdo dodatno "nasanka" na ostanke in "zleti" s ceste.
lublancan je napisal/-a:oni določjo kaj je treba zamenat in kaj popravt
lahk greš k ličarju in oni krijejo stroške
lahk pa vzameš denar in popraviš sam, vendar je znesek nižji
croma_man je napisal/-a:lej ko pri taki hitrosti zategneš žival in te začne nosit po cesti nebo noben razmišljal da bi se ustavil. Meni je malo manjkalo da nebi speljal v tunel in bi se razpičkal na steni od tunela zato se nisem ustavljal in sem bil še kako srečen ko sem ujel avto in v šoku tud nism razmišljal o nastali škodi na avtu. Sem pa med vožnjo klical policaje da odstranijo žival iz ceste. Sploh pa nisem rekel da sem jo jst zbil ker sem bil v šoku. V celju se pa ustavim na izvozu iz avtoceste in ponovno kličem policijo ki so me potem pospremili nazaj na mesto nesreče.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov