urossa je napisal/-a:Zdravo!
Sem nov na tem forumu in prosim za nasvet. Danes mi je na avtocesti pri 160km/h razneslo zimsko pnevmatiko staro eno leto, dim.185/60-14 86T Eurotec Snowwolf.Guma je imela še 7mm profila in je bila do nesreče izpravna in brez vidnih poškodb. Do drugih poškodb na vozilu ni prišlo, ampak ker nimam računa za gume me zanima ali se da reklamirat gume oz. je možna zamenjava. Od gume ni ostalo ničesar, razen 2 cm ob platišču. Za nasvete se najlepše zahvaljujem. LP Uroš
s_mande je napisal/-a:Ja res je,da si imel nenormalno sreco da si se sploh obdrazal na cesti pri taki hitrosti!Glede kakrsne koli tozbe verjemi da NEBOS NIC DOSEGEL! Zal je pac tako,nimas racuna-nimas nic!!! Ce si malo iznajdljiv,se zapelji nekam na malo slabse urejeno cesto,poklici policijo in reci da si se pac z malo preveliko hitrostjo pripeljal in zadel kamen ali malo vecjo luknjo!!!POLOZNICE NEBOS DOBIL!!!![]()
![]()
Naj ti dajo zapisnik in pojdi na cestno podjetje!!! Oni ti bojo-morajo povrniti skodo!Stvar je pa se samo odvisna od tebe!Marsi kdo tega nebi naredil!Jaz naprimer bi!Moj prijatelj je tudi ze to naredil-zagotovo deluje!
![]()
To je moj nasvet!PREMISLI!!!
Lep vecer zelim se naprej!!!
monster_d je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Ja res je,da si imel nenormalno sreco da si se sploh obdrazal na cesti pri taki hitrosti!Glede kakrsne koli tozbe verjemi da NEBOS NIC DOSEGEL! Zal je pac tako,nimas racuna-nimas nic!!! Ce si malo iznajdljiv,se zapelji nekam na malo slabse urejeno cesto,poklici policijo in reci da si se pac z malo preveliko hitrostjo pripeljal in zadel kamen ali malo vecjo luknjo!!!POLOZNICE NEBOS DOBIL!!!![]()
![]()
Naj ti dajo zapisnik in pojdi na cestno podjetje!!! Oni ti bojo-morajo povrniti skodo!Stvar je pa se samo odvisna od tebe!Marsi kdo tega nebi naredil!Jaz naprimer bi!Moj prijatelj je tudi ze to naredil-zagotovo deluje!
![]()
LOL sam eni mate res ideje, sanjaci :P
s_mande je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Ja res je,da si imel nenormalno sreco da si se sploh obdrazal na cesti pri taki hitrosti!Glede kakrsne koli tozbe verjemi da NEBOS NIC DOSEGEL! Zal je pac tako,nimas racuna-nimas nic!!! Ce si malo iznajdljiv,se zapelji nekam na malo slabse urejeno cesto,poklici policijo in reci da si se pac z malo preveliko hitrostjo pripeljal in zadel kamen ali malo vecjo luknjo!!!POLOZNICE NEBOS DOBIL!!!![]()
![]()
![]()
Jaz sem mu dal samo nasvet,kaj narediti!!! Se pa da sigurno!!! Cloveku se pac ocitno gre za 10.000SIT-hvala bogu,ce se da izkoristiti zakaj nebiTi pa ce nekaterih stvari neves, oprosti ampak ne biti nesramen oz. pameten,prav!!!
INFINITI je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Ja res je,da si imel nenormalno sreco da si se sploh obdrazal na cesti pri taki hitrosti!Glede kakrsne koli tozbe verjemi da NEBOS NIC DOSEGEL! Zal je pac tako,nimas racuna-nimas nic!!! Ce si malo iznajdljiv,se zapelji nekam na malo slabse urejeno cesto,poklici policijo in reci da si se pac z malo preveliko hitrostjo pripeljal in zadel kamen ali malo vecjo luknjo!!!POLOZNICE NEBOS DOBIL!!!![]()
![]()
![]()
Jaz sem mu dal samo nasvet,kaj narediti!!! Se pa da sigurno!!! Cloveku se pac ocitno gre za 10.000SIT-hvala bogu,ce se da izkoristiti zakaj nebiTi pa ce nekaterih stvari neves, oprosti ampak ne biti nesramen oz. pameten,prav!!!
Ajt ne švasaj neumnosti n00b - sploh pa ne govori članu z skoraj 7000 postov naj ne bo pameten, ker ima veliko več izkušenj od tebe - pa še kak kick in the ass iz tega foruma te lahko doleti.
INFINITI je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Ja res je,da si imel nenormalno sreco da si se sploh obdrazal na cesti pri taki hitrosti!Glede kakrsne koli tozbe verjemi da NEBOS NIC DOSEGEL! Zal je pac tako,nimas racuna-nimas nic!!! Ce si malo iznajdljiv,se zapelji nekam na malo slabse urejeno cesto,poklici policijo in reci da si se pac z malo preveliko hitrostjo pripeljal in zadel kamen ali malo vecjo luknjo!!!POLOZNICE NEBOS DOBIL!!!![]()
![]()
![]()
Ajt ne švasaj neumnosti n00b - sploh pa ne govori članu z skoraj 7000 postov naj ne bo pameten, ker ima veliko več izkušenj od tebe - pa še kak kick in the ass iz tega foruma te lahko doleti.
????
Sej drugega me pravzaprav ne zanima, samo to mi povej, od kje tebi ideja, da ma nekdo, ki ima 7000 postov, več izkušenj od nekoga, ki je nov na tem forumu. Mogoce hitreje tipka, drugace pa mislim da to malo tezko presodis glede na to da ga ne poznas, ali![]()
Luca
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov