Hvala in lp
jl je napisal/-a:Evo, danes ob 2h zjutraj, mi je neka prijazna oseba hotela odtujiti avtoradio s parkirišča pred gostilno Mirje v LJ. Rezultat: razbito sovoznikovo vetrobransko steklo, sprožen avtoalarm (storilec očitno nepismen, kajti ni znal logično povezati črl a,l,a,r,m na nalepki), avtoradio pa ostal na svojem mestu. Gospodiči v modrem so sicer popisali in poslikali prizorišče, vendar si od njih kaj preveč ne obetam... Zanima me, kje v okolici LJ bi najhitreje in najugodneje (če je možno neoriginal) dobil in zamenjal steklo. Gre pa za R. Clio Il, letnik 98.
![]()
![]()
![]()
Hvala in lp
killah bee je napisal/-a:jeba so tile đankiji,
probi A NET v Šiški,tam imajo veliko neoriginalnih delov za Renoje
no nej ti povem da v golf dvojko pridš za šalo, moj kolega je zgubu kluče in je pršu not v 10sekundah brez poškodb, tko da ne rabš bit profi, se pa strinjam da je treba vdre te kurce postrelitsablač je napisal/-a:mam dva bratca oba studirata eden v lj so mu pionercka na cd ukradl ob 11 uri dopoldan pred pravno fakulteto-pa to strokovno vlomljen brez poskodb. cez tri tedne pa tadrugem bratcu v mariboru odnesl polico z magnat zvocnikoma,skor novo tubo + ojacevalc.strokovno vlomleno s kamnom tak da je prvic trofo stebricek vrat obojnih no drugic je pa zadel. kamen so za spomin odnesl taplavi.radio je srec ostal ker ni blo ploscice not.oba mata alarme oba golfe 2 pa oba sta hudo jezna.pa zaklucek.mocvirniki so bolj strokovni.
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov