racman007 je napisal/-a:Zanima me, kakšne so kaj vaše izkušnje pri poravilu od toče poškodovanega avtomobila. Posebej me zanima, kakšen je kaj Hacin v Grosupljem (včasih je bil v Vnanjih goricah al neki tazga)
P.S. Sem se popravil, Hacin in ne Habin!
Sorry
racman007 je napisal/-a:Bi prav rad videl, kdo ti za 30 k kvalitetno pofarba vrata, kaj šele cel bok.
Bor je napisal/-a:Morš it pa kakemu takemu, ki nima glih pooblaščena avtohiša še bolš je pa če je kr fušer doma. Jst vozim enmu, ki dela na Renaultu pol pa še popoldne doma dela. Pa zaenkrat zadovoljen. Vzel mi je pa za barvanje obeh odbijačev, sprednje haube in zadnje haube ( z metalik barvo) in pripravo z manjšim klepanjem. 55k sit
tomi je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Morš it pa kakemu takemu, ki nima glih pooblaščena avtohiša še bolš je pa če je kr fušer doma. Jst vozim enmu, ki dela na Renaultu pol pa še popoldne doma dela. Pa zaenkrat zadovoljen. Vzel mi je pa za barvanje obeh odbijačev, sprednje haube in zadnje haube ( z metalik barvo) in pripravo z manjšim klepanjem. 55k sit
to se mi zdi povsem normalna cena
na mojem je bilo za barvat prva havba , oba blatnika, odbijač, vezna ter vse skupaj razstavljeno in sestavljeno za 60k sit
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov