Nasveti in napotki ter povpraševanja...

racman007
Nov uporabnik

Izkušnje z Hacinom - popravila od toče

Napisal/-a racman007 Po feb 28, 2005 2:17 pm

Zanima me, kakšne so kaj vaše izkušnje pri poravilu od toče poškodovanega avtomobila. Posebej me zanima, kakšen je kaj Hacin v Grosupljem (včasih je bil v Vnanjih goricah al neki tazga)

P.S. Sem se popravil, Hacin in ne Habin!
Sorry

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po feb 28, 2005 6:39 pm

Hacin, za katerega jaz vem, je iz Dragomerja, imel je nekaj casa delavnico v ind. coni v Trzinu, zdaj pa ne vem, kje je. Meni je delal neko grdo vdrtinico sredi prednjih vrat ter spoliral prednjo havbo in moram rečt, da je bilo ugodno, pa da se ni nič več vidlo, ko je avto spustil skozi prste.

racman007
Nov uporabnik

Napisal/-a racman007 Po feb 28, 2005 10:07 pm

Ta je bil v Vnanjih goricah pri AS Istenič, zdej pa je že eno leto v Grosupljem - drugače je to Toča ali aleksander Hacin. Upam, da ni isti, ker unga v Dragomerju, vsaj kar sem po forumih bral, ne cenijo kaj preveč...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr mar 02, 2005 11:13 pm

Jst sem bil z Hacinom - Toča d.o.o. tam nek pri Vrhniki, Preserje, kaj vem kje točno... zadovoljen. Mi je zrihtal eno grdo vdolbino na zadnjem boku pri megane coupeju od vrat, pa je rekel da bo prislo od 10 do 15k da zrihta in pol se je jebal en cajt in zrihtal, pol mi je sicer pravil da je imel veliko vec dela kot je najprej mislil in bi drugace racunal vsaj 20k a ker mi je rekel da bo max 15, mi je pol vzel 15k :)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

alienbreed
Nov uporabnik

Re: Izkušnje z Hacinom - popravila od toče

Napisal/-a alienbreed Če mar 03, 2005 1:58 am

racman007 je napisal/-a:Zanima me, kakšne so kaj vaše izkušnje pri poravilu od toče poškodovanega avtomobila. Posebej me zanima, kakšen je kaj Hacin v Grosupljem (včasih je bil v Vnanjih goricah al neki tazga)

P.S. Sem se popravil, Hacin in ne Habin!
Sorry

njegovo delo je kvalitetno,resno in cenovno sprejemljivo....

avto popravi tako, da se nikjer ne vide da je bil zbit od toče...njegove refernce so kar velike....delo je razasiril v CRO in BIH...in ima zelo dober team delavcev....

EURO
Nov uporabnik

Napisal/-a EURO Če mar 03, 2005 7:31 am

Ga osebno poznam in moram reči, da je stručko.
Videl sem že veliko avtov (prej in potem), ki jih je delal in so bili kvalitetno narejeni.

racman007
Nov uporabnik

Napisal/-a racman007 Če mar 03, 2005 3:36 pm

Hvala bogu, ker grem čez kako urco iskat avto k njem, pa me ful zanima, kako bo izpadlo. Sem imel dve udolbini na vrstih - je rekel, da mu bo po vseh popravilih od toče, ki jih je že zverziral, to končno nov izziv.

Upam, da ga bo uspešno opravil - izziv mislim.

Blo pa naj bi max 30 k - pa da bo mel cel dan za ga obdelavat. Sporočim rezultate...

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up Če mar 03, 2005 9:47 pm

rezultat je :?:

LP
G
Nasveti so dani v dobri veri, za rezultate ne odgovarjam!
Slika

racman007
Nov uporabnik

Napisal/-a racman007 Pe mar 04, 2005 10:44 am

Sorry, sva se z Aleksandrom (tako mu je namreč ime) slabo razumela, tako da grem komaj danes iskat. Sporočim...

racman007
Nov uporabnik

Napisal/-a racman007 Po mar 07, 2005 11:16 am

Na žalost je zadeva očitno bolj resna kot sem mislil. Sem klical v petek Hacina, pa je dejal, da je površinska napetost pleha na vratih spremenjena, tako da bo zadeva trajala več časa. Sicer mi je dejal, da lahko pridem iskat avto, če ga nujno rabim, in da mi dosedanjega dela sploh ne bo računal (!), če pa se mi ne mudi, naj mu ga pustim še kak dan, da bo šel milimeter po milimeter popravljat. Že do petka je porabil dva dne za to, pa dejal je da bo delal na njem v soboto in ponedeljek (danes), ter da bi moral biti danes ali jutri popravljen. Ko sem vprašal, koliko me bo stalo, glede na to, koliko časa in dela bo moral vložit, je dejal, da se cena ne bo spremenila - torej 30k kot smo se na začetku zmenili.

Bomo videli, kako uspešen bo, ampak kar se drugega tiče, je tip car. Na katerem koli drugem servisu bi mi šteli vsako uro dela, tako da bi stroški že zdaj bili vrtoglavi. Ampak on je dejal, če se vam ne mudi zaradi avtomobila, mi ga enostavno pustite še kak dan, pa se bom potrudil narediti kar se da, in to za isto ceno. Naj mi nekdo pokaže še kakega takšnega kleparja ali električista ali kakršnega koli serviserja, ki bi to naredil. Še so pošteni ljudje na tem svetu, ki jim ne gre samo za $$$$$$$$!

Aja, sporočilo o kakovosti izdelave še pride.

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Po mar 07, 2005 11:25 am

Halo za 30k bi lohk dal skor cel bok farbat ne pa dve odolbince rihtat. Pa še to skor en teden.

racman007
Nov uporabnik

Napisal/-a racman007 To mar 08, 2005 11:09 am

Bi prav rad videl, kdo ti za 30 k kvalitetno pofarba vrata, kaj šele cel bok. Poleg tega imaš potem farbana vrata, v tem primeru pa ne. Kar se časa tiče, jaz ga imam dovolj, saj imam itak še drugi avto. Saj bi lahko komu dal na hitro popravit, a rezultati kakšni bi bili?

Raje vidim, da se stvari naredijo kvalitetno, zato ne mislim forcirat tipa, da mora narediti to v enem dnevu - ali kot je on tudi rekel, "marsikdo ki pripeljal avtomobil, bi se rad še isti dan z njim odpeljal domov. Ampak stvari, če jih hočeš naredit proifesionalno, zahtevajo določen čas!"

Bor
Uporabnik

Napisal/-a Bor To mar 08, 2005 1:35 pm

A si zdej že dobu avto ? Kk je ?

racman007
Nov uporabnik

Napisal/-a racman007 Sr mar 09, 2005 3:30 pm

vČERI NISEM IMEL ČASA GA IT ISKAT, TAKO DA DANES...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr mar 09, 2005 3:54 pm

racman007 je napisal/-a:Bi prav rad videl, kdo ti za 30 k kvalitetno pofarba vrata, kaj šele cel bok.

Po mojem je mislu da daš Penzl v roko in greš iskat farbo za les v bauhaus :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Bor
Uporabnik

Napisal/-a Bor Sr mar 09, 2005 3:58 pm

INFINITI je napisal/-a:
racman007 je napisal/-a:Bi prav rad videl, kdo ti za 30 k kvalitetno pofarba vrata, kaj šele cel bok.

Po mojem je mislu da daš Penzl v roko in greš iskat farbo za les v bauhaus :lol:

Ne vem a je z mano narobe da pridem poceni skoz al vse vas pelejo scat pri barvanju ?

racman007
Nov uporabnik

Napisal/-a racman007 Če mar 10, 2005 11:24 am

Bor: Pa razloži vesoljni SLoveniji, kjer za vraga se dobi kak kvalitetena avtoklepar, ki dela poceni?

Bor
Uporabnik

Napisal/-a Bor Če mar 10, 2005 12:41 pm

Morš it pa kakemu takemu, ki nima glih pooblaščena avtohiša še bolš je pa če je kr fušer doma. Jst vozim enmu, ki dela na Renaultu pol pa še popoldne doma dela. Pa zaenkrat zadovoljen. Vzel mi je pa za barvanje obeh odbijačev, sprednje haube in zadnje haube ( z metalik barvo) in pripravo z manjšim klepanjem. 55k sit

tomi
Nov uporabnik

Napisal/-a tomi Če mar 10, 2005 1:21 pm

Bor je napisal/-a:Morš it pa kakemu takemu, ki nima glih pooblaščena avtohiša še bolš je pa če je kr fušer doma. Jst vozim enmu, ki dela na Renaultu pol pa še popoldne doma dela. Pa zaenkrat zadovoljen. Vzel mi je pa za barvanje obeh odbijačev, sprednje haube in zadnje haube ( z metalik barvo) in pripravo z manjšim klepanjem. 55k sit

to se mi zdi povsem normalna cena
na mojem je bilo za barvat prva havba , oba blatnika, odbijač, vezna ter vse skupaj razstavljeno in sestavljeno za 60k sit

Bor
Uporabnik

Napisal/-a Bor Če mar 10, 2005 1:44 pm

tomi je napisal/-a:
Bor je napisal/-a:Morš it pa kakemu takemu, ki nima glih pooblaščena avtohiša še bolš je pa če je kr fušer doma. Jst vozim enmu, ki dela na Renaultu pol pa še popoldne doma dela. Pa zaenkrat zadovoljen. Vzel mi je pa za barvanje obeh odbijačev, sprednje haube in zadnje haube ( z metalik barvo) in pripravo z manjšim klepanjem. 55k sit

to se mi zdi povsem normalna cena
na mojem je bilo za barvat prva havba , oba blatnika, odbijač, vezna ter vse skupaj razstavljeno in sestavljeno za 60k sit

No končno en ko ga glih ne nategnejo :P
Ker učitno nekateri 100k sam za vrata štrihat plačujejo.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov