matcho je napisal/-a:To se je meni pred 2 letoma tudi enih parkrat zaporedoma zgodlo. In prejšnji teden tudi ponovno po 2 letih spet 1×. Fora je v tem da se turbo ne zalaufa oz. se izklopi, zato avto pol nikam ne vleče in tudi gre več nena nikam. Jaz morem met očitno neki senzor hin, ker če avto ugasnem in takoj vklopim je pol spet vse OK.
Tak da če se ti še to zgodi ugasni avto in ga pol zalaufaj da se vse skupaj zresetira in pol probaj kak bo deloval. Poročaj!
Janez Blond je napisal/-a:matcho je napisal/-a:To se je meni pred 2 letoma tudi enih parkrat zaporedoma zgodlo. In prejšnji teden tudi ponovno po 2 letih spet 1×. Fora je v tem da se turbo ne zalaufa oz. se izklopi, zato avto pol nikam ne vleče in tudi gre več nena nikam. Jaz morem met očitno neki senzor hin, ker če avto ugasnem in takoj vklopim je pol spet vse OK.
Tak da če se ti še to zgodi ugasni avto in ga pol zalaufaj da se vse skupaj zresetira in pol probaj kak bo deloval. Poročaj!
Pr teb ga sam elektronka pol serje, a si ga kej prklaplu na računalnik...
...drgač pa tud če gre lufter avto še kar vleče...men se je poznalo za prbližno 10% nič več...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov