Fiat007 je napisal/-a:OK, zdej pa vsem pametnjakovičem, ki kar mislijo da gre vse v garancijo pa ne vem kaj še vse!
Pismo vse bi vas postavu za prodajalce, k vsi vse veste, pol nej vas pa folk j**e za vsako malenkost, pa boste vidl kok je to fletno.
Torej, garancija, ki ti jo da avtohiša je za skrite napake, ta napaka, ki se pojavlja pri tvojem avtu pa je zal tovarniska napaka, tako da v primeru, da ti avtohise tega ne bo priznala, poisi nasvet za komercialno garancijeo pri kakem fiatovem dilerju!
Torej, napaka, ki se ti pojavlja bo na testerju Examiner izpisana kot "potenciometer lopute" in se je pojavila pri kar nekaj puntih. Res pa je, da to kar naredi tebi v filmcku se ni nic drasticnega, tako da tester zagotovo tega se ne zazna. So pa primeri, ko prakticno vozilo ni vec vozno, ker tako "nabija" gas, da se ze ustavis tezko!
Svetujem ti, da se s tem ne obremnjujes, ker ni take sile, bolj se potrudi za airbage, ki koneckoncev pomenijo varnost v tvojem avtu!
Upam, da vse resis kot se zagre, ce pa rabis nasvet pa povej.
In se enkrat za vse užitkarje, me prav zanima kaj delate v zivljenju, da se morate pol za vsak ku.... pritozevat nazaj. Zastopim da imate garancijo, ampak vsak cricek, vsak sum, ki bo vam nenorameln je najveckrat za serviserja normalen. In se to, ker ocitno ne veste, ampak vecina napotkov kako garancije resiti dobi serviser od uvoznika.
Tako da se kurcejte cez uvoznika, ne pa cez enga, ki ti avto proda!
LP in vsem brez zamere!
No saj nisem rekel da bom robantil tam na avtohiši,ampak le to da imam vso pravico izvedeti kaj se je z avtom zgodilo pred tem ko sem ga kupil
Problem je namreč v tem, da ko peljem avto na tester ,resetirajo lučko in dela cc en tedn tako kot je treba, torej brez kontrolke za airbage...Nato pa se spet prižge do naslednjega resetiranja...
Sumim na to, da je prejšnji lastnik avtomobila resetiral kontrolko preden je avto peljal v avtohišo in me tako rekoč nategnil ,ker se je napaka pojavila po prvem tednu od nakupa..
Zato je moj dvom v to da je airbag tovarniška napaka,upravičen..To pa je njihova naloga preden avto prodajo da pregledajo zavoljo napak, ki pa ni bila odkrita...
Glede prostega teka pa bom še nekaj časa počakal pa potem videl kaj se da narediti.Tako kot si sam rekel,prvo varnost..
LP