lahko pa je tudi kaj z bencinsko pumbo...ali pa lambdo sondo...najbols da peles k mehaniku pa ti bo tocn povedal...lohka je pa tko kot je reku nebivedu....samo ugibamo lahko...tko da strokovni pregled pa bonebivedu je napisal/-a:Dovod goriva je zamašen - notri je prišla ena smet. Ali storiraj avto, da jo povleče v filter, ali pa spihaj cevke od tanka in zamenjaj filter.
2bad4u je napisal/-a:Blackwind: pomoje je tudi pumpa. Ker pri mojem avtu se puma zmeraj slisi. Pa zmeraj enakomerno "brenci". Sedaj pa ko dam gas, kot bi jo zamorilo.
nebivedu je napisal/-a:Vzel bi flašo vode in bi pumpo polil, ko ti je avto crknil. Pumpa se ti pregreva, ker ne more več dost filat bencina in zato ti avto crkuje. Če jo poliješ jo pohladiš in takrat se lahko mirno naprej pelješ. Sprobano na petkah, cliotih in twingotih, ko sem bil še serviser.
2bad4u je napisal/-a:Blackwind: takoj ko se mi je zgodilo sem poklical mehanika. Pa ima sele danes cas. Tako da bomo videli popoldne..
2bad4u je napisal/-a:Pumpa je bila cisto zanic.. Sedaj se jo vsaj ne slisi vec med voznjo
svadreb je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Vzel bi flašo vode in bi pumpo polil, ko ti je avto crknil. Pumpa se ti pregreva, ker ne more več dost filat bencina in zato ti avto crkuje. Če jo poliješ jo pohladiš in takrat se lahko mirno naprej pelješ. Sprobano na petkah, cliotih in twingotih, ko sem bil še serviser.
Kako pumpo poliješ? A ni pumpa nekje zadaj spodaj pri rezervoarju za gorivo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov