OK zvok je bil super, vendar sem opazil da ko se motor segreje oz. je zunaj poletje avto zgubi moč oziroma navor je šel v 3 PM. Druga stvar, ki sem jo opazil je ta da ta filter filtrira za en DREK, oziroma vso sranje ti uhaja noter v motor, serviser, ki skos rihta moj avto je samo majal z glavo ko je gledal črnino kako teče ven pri zamenjavi olja. Nazadnje sem tko preventivno gledal stanje olja v motorju in potegnem palčko ven...SURPRISE - na njej je bila ko neka fino mleta vata - seveda avto takoj na servis in menjava olja, novi oljni filter in stari box z original filtrom gor. Mehankar je pregledal olje in potrdil da je motor praktično vsesaval ves cvetni prah, ki ga je seveda sedaj ogromno v zraku + tiste bele drevesne pizdarijice ter celo ein bishen filtra se je najdlo kasneje pod mikrokopom - zdej sm jeb..l mater tipom preko mejla in se zahvalil za sranje od produkta; avto mi naravnost LETI sedaj ko je original zadeva gor, poraba mi je pa pošteno padla, motor je daleč bolj odziven in mene takšna sranja nikoli ne prepričajo več

Tako - premislite če se vam splača met to sranje gor, meni se ni

Ah ja - pr ene 10 tkm je tist lep bleščeči kovinski del kjer je vgraviran napis K&N odpadel dol iz filtra ko gnilo jabolko - kvaliteta da te kap!