Mogoče še to, avto gre na avtocesti (brez kakršnegakoli klanca dol ali gor) natanko in nič več kot 157 km/h. Gume so pa totalnooooo zanič, čeprav je dovolj profila se nič ne držijo ceste.
Ok preveč nakladam

mladič je napisal/-a:Ne sploh se ne prižge lučka od airbagov!!!! Pokaže se lučka za kodni vžig (in une klasične rdeče: svečke, akumulator...)
od airbaga pa ne! glih zato me skrbi, sprašujem pa zato ker o tem zelo malo vem, razen to da ko se je dedek karamboliru, so pač sprožene airbage dal vn, avto pa baje prodal ko da ma še vedno airbage, in to v trgovini!!
Joj kr jezn sm ratu če me je un tip res nategnu!
monster_d je napisal/-a:Da se jaz neki dodam oz uprasam.
Kolega ma ford focus in je zleto s ceste pri 50km/h.
Prednji blatnik, odbijac, vrata, vezna dobla, airbag pa nic
premala hitrost? senzorji niso zaznali?
Sumljivo. V cem je pol fora?
lp
s_mande je napisal/-a:mladič je napisal/-a:Ne sploh se ne prižge lučka od airbagov!!!! Pokaže se lučka za kodni vžig (in une klasične rdeče: svečke, akumulator...)
od airbaga pa ne! glih zato me skrbi, sprašujem pa zato ker o tem zelo malo vem, razen to da ko se je dedek karamboliru, so pač sprožene airbage dal vn, avto pa baje prodal ko da ma še vedno airbage, in to v trgovini!!
Joj kr jezn sm ratu če me je un tip res nategnu!
VIDENO-KUPLJENO!Samo tako za razmislek povem,sem ze videl avto ki je bil karamboliran(lahko bi se reklo totalka)pa se AIR BAG-i niso sprozil,pa so sigurno bili v avtu.Znancu se je to naredil.Ja ti kar lepo pojdi na servis,mores si itak nic,bos pa saj vedel na cem si,a ne!
Lep dan zelim se naprej!s_mande
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov