Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Žarnica H7 4200SIT 1 kos

Napisal/-a Pugi Po jul 11, 2005 1:51 pm

No danes je šla moja sestra na Renaultov servis zamenjat žarnico, ker sm js ugotovu da na temu butastmu meganu sploh ne prideš do luči če nisi genij. Zato sem pač misli, češ oni majo to hit k vejo kva (pomoje morš luč ven vzet). No in glede na to da je to najlažje opravilo na avtu, sem ji zaupal da gre sama...

Pride nazaj z računom za žarnico 1 kos H7 -> CENA=4195SIT (ne vključuje dela)!!!!!

Zdj me pa neki zanima u pm!! A sm js tok blesav akva, a je tale cena cca 4x previsoka. Js kupujem najhujše nevemkva žarnice, pa dam 4100 za 2, kle je bla pa ena tolk. A so zlate??

Zele grem ke, da spet nam nč drugga dosegu k slabo voljo. Sj j**e se ti za tiste 3 jurje, sam gre se za princip. pišuka če bi te povsod za 3 jurje nategnl, bi blo mal čudn an.

:evil:
Slika

mistral1
Novinec

Napisal/-a mistral1 Po jul 11, 2005 2:01 pm

jest sem prejšnji teden kupil 2 za isti denar na petrolu :)

mal so pa res dragi

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po jul 11, 2005 2:03 pm

fora je v tem, da ko pride ena mlada ženska tja, se tam unim kr zasvetjo oči kako bodo pokasiral. ziher ji je dal tadrage žarnce, kvaliteta bo pa isti šmorn, tak da oni vse ki se ne spoznajo nategujejo. :evil:

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Po jul 11, 2005 2:07 pm

a j*** ga, oriđinale je to!!
vsaj več da bo delala!! ( en mesec sigurno , pol pa.. :twisted: )

jaz sem že zdavni pogruntal, da oriđinale servis == za en ku.rac servis!!,

za take malenkosti, kot so žarnice, se pa raje sam malce poigram, čeprav pri novejših avtih je te igrancije vedno več :evil: (za eno kur..čevo žernico)

na servisu pa pomoje ne boš dosegel ničesar, pač imajo take cena za njihove " super" žarnice!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po jul 11, 2005 2:22 pm

hehe...pugi še dobr da nje niso na*** :D joke

jah res te obrijejo kolkor te le morejo... drugač pride philips H7 okol 2k...

pa poročaj kaj si dosegu,razen tega da maš že zdj pokvarjen dan
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po jul 11, 2005 2:34 pm

kok je bil pa racun za delo? :>

drgac pa se dobr znajdejo, cez par let bos mogu se za vitrex nalit avto pelat na servis.

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Po jul 11, 2005 2:34 pm

jst sm enkrat na privatni petrolovi črpalki za isto H7 dal 4800SIt, na drugi pa 1800SIT, zdj si pa misli, pomoje niso tvoje sekice nč kj dost okol prnesl se kr sprijazni. Na servisih majo itak višjo ceno ;)

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Re: Žarnica H7 4200SIT 1 kos

Napisal/-a urosr Po jul 11, 2005 2:36 pm

Pugi je napisal/-a:No danes je šla moja sestra na Renaultov servis zamenjat žarnico, ker sm js ugotovu da na temu butastmu meganu sploh ne prideš do luči če nisi genij. Zato sem pač misli, češ oni majo to hit k vejo kva (pomoje morš luč ven vzet).

Neki sm enkrat gledal po tv, pa so pr blatniku neko plastiko dol devali pa pol tam čez lukno menjal žarnco!
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po jul 11, 2005 3:01 pm

No na Audiju A4 letnik 2002 si žarnice sploh ne moreš menjat, moj bratranec vozi na servis kjer te openalijo skoraj za 6 jurjev... je pa tudi H7... :roll:

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po jul 11, 2005 3:19 pm

Pugi naj ti povem naslednje:
Imamo Cliota in smo v treh tednih zamenjali 2 žarnici. Prvo sem komajda zamenjal (ena ura jebanja), za drugo sem se pa odločil da grem na renault servis. Za žarnico sem dal cca.1700 SIT, vendar ni original renault pakirana (original je tam nekje kot si napisal cca. 4200 SIT). Sem vzel od drugega proizvajalca (imena se ne spomnem). Ko mi je prodajalka odprla obe žarnici (original renault in ta 'ponaredek'), sem ugotovil da so to popolnoma ISTE žarnice na katerih piše made in hungary. Vzel sem cenejšo in so bili tako prijazni da so mi ZASTONJ zmontirali. Vse pohvale!
Tvoja sestra je pač ženska, katera se skoraj nič ne spozna na avtomobile in žarnice in so jo žal nategnili.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po jul 11, 2005 4:04 pm

ja pugi! če pa je gor znakec od renaulta! :EE
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po jul 11, 2005 5:47 pm

Luči na meganu res crkujejo ko po tekočem traku, ampak sm že pravi mojster in jo zamnejam za čas posla....... Dal sem pa pri nekem prodajalcu 4900 za 2 ultra blue lights.... Pa belo svetita... Maš pa pri sprednem kolu pokrovček, ga odpreš in sežeš z roko not.... Nobene luči ne rabiš dol jemat, je pa kr zajebano dok se ne navadiš....

Lp

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jul 11, 2005 6:30 pm

No torej, ves naparjen sem pršu v salon in sam nč nism mogu rečt. Cena je 4200 na žarnico, so pa kao orignal od renaulta, kar pomeni da so isto made in BIH, razen to da majo lepo škatlco.

Mislm res sm čist brez besed, ne morm pisat. Nateg da večjega ni, oderuštvo in mogl bi jih prijavit :evil: Na ministrstvo za kulturo, ker tole je nekulturno.

En zanimiv račun:

1 guma eagle F1 recimo 50 jurjev...
1 guma ki jo dela Goodyear, ista, sam da ma renault znak gor - 200 jurjev.. 1 GUMA?

Dj gou fakjorself.
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To jul 12, 2005 11:46 am

Ja drugje pa je drugače al kaj? Saj ni samo pri Renaultu tako je vsepovsod na servisih... Jebiga... H7 žarnice pa res bolj rade crkujejo, najbolje je it na pumpo pa kupit ono najcenejšo za 700 SIT tista je najboljša. Je moj foter diplomiral z temi žarnicami pa Osram pa Philips pa nevemkaj vse je crkovalo po tekočem traku. Sedaj mu držita ful dolgo.. sigurno več kot pol leta...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To jul 12, 2005 12:24 pm

pugi mal bi se pa lahko potrudu pa zamenjov zarnico :D kokr vem mors gume cist zamotat na stran, pa potem pri blatniku notr pri gumi sezes do zarnic...sam je kr zaj*ban!! a nima nc garancije??

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley To jul 12, 2005 12:36 pm

Za menjavo žarnice se najbolj izplača biti član AMZS - toliko kot je članarina, stane na pooblaščenemu servisu menjava. Menjava žarnic pa je za člane AMZS brezplačna poleg ostalih ugodnosti.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To jul 12, 2005 1:20 pm

Mene uradni servisi ne bodo nikoli videli. Kar ne morš sam pošraufat raje daš nekomu uštimat, ki ve kaj počne še bolj kot pa folk na uradnem servisu, pride te pa vsaj ene 3x cenejš.
Da citiram znanca: "Moraš se zavedat, da vse preproge na tleh ipd. na uradnih servisih plačaš TI"

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To jul 12, 2005 1:34 pm

Hja, kolegu so na dve leti in 20kkm starem cliotu zablokirale zadnje pakne... Račun reči in piši 100k!!! Za ta denar se jaz naučim menjat pakne in jih zamenjam 2x...

Lp Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus To jul 12, 2005 2:36 pm

Pa ja, pri teh malih avtkuh so čist zajebal okoli žarnic. Pri puntotu je npr. treba odšeraudat in premaknit škatlo z elektroniko če hočeš zamenjat levo žarnico...žarnice pa ne držijo glih dolgo....
In itak da bi lahko drugam stlačli to škatlo.... jebat ga, tako kot je reku en pred mano; še malo pa bo treba za vitrex nalit na servis...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], jure5j in 16 gostov