Ok. imam nejasnost glede tegale problema

. Imam felicijo 1.3 GLXi ob speljevanju v prvi ali rikvercu pri napol spuščeni sklopki avto močno zatrese in ne neha dokler sklopke ne spustiš ali pa stisneš v drudi ali tretji prestavi pa ni nobenega tresenja. Tresenje se v kabini čuti kot poskakovanje ( kot hitro speljevanje po mokrem s slabimi amortizerji ). Stvar se pri hitrem speljevanju ne pojavi ampak samo pri blagem speljevanju pri cca 1200 do 1500 obratov. Aja tudi če je avto močneje obremenjen ( naprimer pot na morje ali pet oseb ) tresenja skoraj ni. Avto mi to počne že dve leti oziroma odkar ga imam in se stvar ne slabša ????. Ok nato mi je pri 90.000 počil potisni ležaj in sem mislil da je bilo to to

.No ker je bil že čas semw dal zadevo generalno urediti. Nova sklopka, potisni ležaj, košara potem nosilci motorja in menjalnika itd samo zajla za sklopko je ostala ista

. No na poti domov sem opazil da avto trese popolnoma isto

?????. No iz obupa sem začel kar po vrsti; pa sem zamenjal kable pa kapo svečke filter za zrak, jermen verigo pa še kaj mimogrede. In nato sem pop....L

avto še vedno trese.
Jast sem nad tem problemom obupal zato pač hitreje speljujem, kar mi ni preveč všeč
zato če vidite naspidirano škodo ki štarta k na rellyu na semaforju, je to zaradi tehničnih težav
Prosim če ima kdo kakšno idejo bi ga lepo prosil za kakšen odgovor 
.
Moje razmišlanje ko mi je zmanjkalo idej:
- ali je stvar lahko povezana z uplinjačem ( membrana ali kaj takega )
- ( avto ne trese ko je močneje obremenjen ) ali je možno da so sprednji amortizerji, ki so sicer bili zamenjani 2 leti nazaj ni so čutiti vredu.lahko pa da so mi podturil kaj čudnega ALKO al neki takega se mi zdi.
Zelo bo hvaležen kakšne ideje.
L.P.M