Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Teja
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Išče se dober mehanik za Renault

Napisal/-a Teja Ne maj 04, 2003 8:47 pm

A kdo mogoče ve za kakšnega dobrega mehanika za Renaulte v Ljubljani? Iščem kakšnega, ki bi bil pošten in ne bi kradel delov iz avta, ne bi goljufal pri računu in se zmišljeval, kaj vse je naredil, v resnici pa nič. Pa še, da ne bi bil preveč drag. Moj Twingič rabi malo nege... please, HELP!

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Re: Išče se dober mehanik za Renault

Napisal/-a zoranwagen Ne maj 04, 2003 9:10 pm

Teja je napisal/-a:A kdo mogoče ve za kakšnega dobrega mehanika za Renaulte v Ljubljani? Iščem kakšnega, ki bi bil pošten in ne bi kradel delov iz avta, ne bi goljufal pri računu in se zmišljeval, kaj vse je naredil, v resnici pa nič. Pa še, da ne bi bil preveč drag. Moj Twingič rabi malo nege... please, HELP!

...a vse to delajo mehaniki???...negdo te pošteno hoče prestrašit...

...sam hodim v avtohišo moste...prej vprašam po ceni in potme ko plačam je lahko kvečjemu manjša od dogovorjene...vedno sem zraven, da vidim kaj počenjajo in kako dolgo...navadno mehaniku stisnem 2.000 sit v žep in napiše, da je manj delal ... ker to fantje vedo se vedno potrudijo...dobro je tud hodit vedno k istemu mehaniku, na nek način pozna avto...stare dele lahko tudi odneseš domov in jih tam v smeti vržeš...

Teja
Nov uporabnik

Napisal/-a Teja Ne maj 04, 2003 9:27 pm

Ne vem, če je zaupati AH Moste, ker so izgubili zastopstvo za Renault, sedaj pa prodajajo Daewooje in Ople. Sumim, da so v avte vgrajevali neoriginalne cenejše dele, saj so po prenehanju sodelovanja z Renaultom v nabiralnike dajali reklame za razprodajo neoriginalnih rezervnih delov za Renaulte.

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ Ne maj 04, 2003 9:35 pm

Teja Holmes? :D
Slika
02' TOUGE GHOST

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc Ne maj 04, 2003 9:38 pm

btw. kaj je pa narobe z neoriginalnimi deli I.S.T ma za vse in so pocen in dobro delujejo ....
I am kept in place by G-forces, not seatbelts

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Ne maj 04, 2003 9:46 pm

...a vse to delajo mehaniki???...negdo te pošteno hoče prestrašit...

Delajo ja, zato je najboljše bit zraven. Če ne pustijo pa rajši stran od servisa.

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Ne maj 04, 2003 9:49 pm

Vam priporočam osnovni test poštenosti.
Tekočino za pranje stekel nalijte do vrha.
Avto peljete na redni servis.
Pregledaš račun in se mi je že zgodilo - na računu tekočina 1L . Poštenost pa taka.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Ne maj 04, 2003 9:49 pm

Teja je napisal/-a:Ne vem, če je zaupati AH Moste, ker so izgubili zastopstvo za Renault, sedaj pa prodajajo Daewooje in Ople. Sumim, da so v avte vgrajevali neoriginalne cenejše dele, saj so po prenehanju sodelovanja z Renaultom v nabiralnike dajali reklame za razprodajo neoriginalnih rezervnih delov za Renaulte.

...a ti veš zakaj so zgubili pogodbo...???

...kaj mogoče delaš reklamo za kogarkoli in ko se bo omenlo ime boš rekla ja super toti je vredu pa poceni in bla, bla, bla...???

Teja
Nov uporabnik

Napisal/-a Teja Ne maj 04, 2003 10:01 pm

Ne vem, zakaj so izgubili pogodbo, ampak najbrž to ni bilo po njihovi lastni izbiri. Verjetno boš ti bolj vedel, za kaj se gre, glede na to, da tako dobro poznaš mehanike. :roll:

Ne delam reklame za nikogar, zanima pa me, kakšne izkušnje imajo ostali, tako, da se bom lažje odločila kam bom dala svoj denar. :P

Lucas: Neoriginalni deli so lahko enako kvalitetni. Lahko so tudi od istega proizvajalca delov, ampak nimajo gor znaka Renault in so zato cenejši. Problem je, če mehaniki v avto vgradijo neoriginalni del vprašljive kakovosti in ga zaračunajo kot pravega. To nima veze z AH Moste, ampak govorim na splošno.

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a keylone Po maj 05, 2003 9:12 pm

kaj te matra pri renoju?
0-100km/h-2dni vw 1200

marjan novak
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a marjan novak To jun 02, 2009 9:10 pm

Tudi jaz iščem nepooblaščenca za renault iz LJ z okolico. Seveda mora imeti tester in izkušnje.
Za vsak predlog bi bil zelo hvaležen. Lahko tudi na PM

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Če jun 04, 2009 10:28 am

Priporočam AH Snoj v Črnučah pooblaščeni servis Renault, majo komplet kleparstvo, ličarstvo, štromarijo, mehankarstvo pa še kej. Cene so uredu, fantje pa se tut zlo potrudjo! Če bi pa radi servise delal pr mehaniku ne pri AH mi pošljite ZS.

LP

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če jun 04, 2009 1:13 pm

Na Renault Klančar, Groznikova ulica (nasproti semenarne) pejte vprašat za Gregorja. Ma popoldanski fuš samo za renoje, poceni material, ne menja kar vsepovprek (dobra diagnostika). Priporočam

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Če jun 04, 2009 6:35 pm

.....
Zadnjič spremenil alesdrolec, dne Pe jun 05, 2009 8:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Če jun 04, 2009 6:50 pm

Mihc je napisal/-a:btw. kaj je pa narobe z neoriginalnimi deli I.S.T ma za vse in so pocen in dobro delujejo ....
V i.s.t. so tako nesposobni delavci da znoriš!!Eno navadno bencinsko pumpo je iskal 10 minut po katalogu potem še 5 minut po regalu in potem še primerjal med sabo ni mu pa prišlo na pamet da bi pogledal številke nove in stare ki sta bile iste,ne on jih je na oko primerjal ta ist prodajalec mi je pil živce že na Summit-u ko sem nabavljal material in pa roba v i.s.t. ju ni glih neki super kvaliteta.Filtri Filtron,bremze Trusting ,HQ sklopke mi ni glih neki biser.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če jun 04, 2009 6:58 pm

zakaj ravno renault, obstaja veliko dobrih in poštenih mehanikov, ki med drugim, znajo popravit tudi renault, kot da so tko težki za šraufat....i don't get it :o

marjan novak
Novinec

Napisal/-a marjan novak Pe jun 05, 2009 1:29 pm

Težava je, da nima vsak mehanik testerja. Po menjavi olja želim, da mi nadležni ključek ne utripa.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe jun 05, 2009 2:27 pm

marjan novak je napisal/-a:Težava je, da nima vsak mehanik testerja. Po menjavi olja želim, da mi nadležni ključek ne utripa.

Za večino avtov je znano da se servisni interval ,da resetirat tudi ročno.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

marjan novak
Novinec

Napisal/-a marjan novak Pe jun 05, 2009 6:03 pm

Pri novih nič več. Sem že odpiral teme za megana 06 in laguno 06: žal samo tester

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe jun 05, 2009 6:09 pm

Autodata ima podatek za Laguno in Megana 06 in lahko interval resetiraš sam.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov