Teja je napisal/-a:A kdo mogoče ve za kakšnega dobrega mehanika za Renaulte v Ljubljani? Iščem kakšnega, ki bi bil pošten in ne bi kradel delov iz avta, ne bi goljufal pri računu in se zmišljeval, kaj vse je naredil, v resnici pa nič. Pa še, da ne bi bil preveč drag. Moj Twingič rabi malo nege... please, HELP!
Teja je napisal/-a:Ne vem, če je zaupati AH Moste, ker so izgubili zastopstvo za Renault, sedaj pa prodajajo Daewooje in Ople. Sumim, da so v avte vgrajevali neoriginalne cenejše dele, saj so po prenehanju sodelovanja z Renaultom v nabiralnike dajali reklame za razprodajo neoriginalnih rezervnih delov za Renaulte.
V i.s.t. so tako nesposobni delavci da znoriš!!Eno navadno bencinsko pumpo je iskal 10 minut po katalogu potem še 5 minut po regalu in potem še primerjal med sabo ni mu pa prišlo na pamet da bi pogledal številke nove in stare ki sta bile iste,ne on jih je na oko primerjal ta ist prodajalec mi je pil živce že na Summit-u ko sem nabavljal material in pa roba v i.s.t. ju ni glih neki super kvaliteta.Filtri Filtron,bremze Trusting ,HQ sklopke mi ni glih neki biser.Mihc je napisal/-a:btw. kaj je pa narobe z neoriginalnimi deli I.S.T ma za vse in so pocen in dobro delujejo ....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov