SlaYeR je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:bsmuk31 je napisal/-a:Jaz bi poizkusil s pnevmatsko pištolo.
I would go with tihs to
LP, Klemen
In hkrati uničil navoje in ne vem kaj - našpricaj z wd-jem ali pa z oljem in počakaj par uric, ali pa čez noč.
WD ti pri sveči nebo dosti pomagu...
nebivedu je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:bsmuk31 je napisal/-a:Jaz bi poizkusil s pnevmatsko pištolo.
I would go with tihs to
LP, Klemen
In hkrati uničil navoje in ne vem kaj - našpricaj z wd-jem ali pa z oljem in počakaj par uric, ali pa čez noč.
Nu-NRG je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:bsmuk31 je napisal/-a:Jaz bi poizkusil s pnevmatsko pištolo.
I would go with tihs to
LP, Klemen
Torej po tej logiki tudi z kljucem poskudujes navoje? Buce
Manj skode bo ce bo z pistolo probal ven dobit zato ker bo nabijala, kakor pa z kljucem in ce se bo obrnu na svecki bo veselo. Se strinjas z tem?
LP, Klemen
PS: Kako pa WD ali olje pomaga pri teh temperaturah in pri sveckah za katere vemo da morjo dihtat .. mi tudi ni jasno ..
nebivedu je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:bsmuk31 je napisal/-a:Jaz bi poizkusil s pnevmatsko pištolo.
I would go with tihs to
LP, Klemen
Torej po tej logiki tudi z kljucem poskudujes navoje? Buce
Manj skode bo ce bo z pistolo probal ven dobit zato ker bo nabijala, kakor pa z kljucem in ce se bo obrnu na svecki bo veselo. Se strinjas z tem?
LP, Klemen
PS: Kako pa WD ali olje pomaga pri teh temperaturah in pri sveckah za katere vemo da morjo dihtat .. mi tudi ni jasno ..
Olje in wd pri temperaturah nič ne pomagata, pomagata pri mrzli mašini, ko wd ali pa olje v spreju vsaj malo načneta začetno svninjarijo in je potem lažje odvit svečko.
S ključem boš zelo težko poškodoval svečko - s pištolo pa zaradi hitrosti vrtenja prej narediš škodo.
svadreb je napisal/-a:OK. Torej našpricat, počakat, pa šraufat. Eni pravite pri mrzli, drugi pri topli mašini. Zdaj pa ne vem kaj je bolje? Če sklepam po logiki: ker je glava aluminijasta, bo vroča verjetno bolj raztegnjena in bo svečko manj "tiščalo" skupaj. A drži?
SlaYeR je napisal/-a:Po čem sklepam da wd ne pomaga? Po tem da ima sveča na vrhu stisljivo podložko ki zelo hermetični drži z glavo motorja. Problem pri svečah ponavadi ni svinjarija, ampak zapečenost v aluminiju. Vtrgat svečko? Svečko boš pa res težko vtrgal.Ti si samo naredi dolgo ročico in počasi ruki... Bo že spustila. Vtrgat nimaš kaj, razen ključa.
pugi405 je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:Po čem sklepam da wd ne pomaga? Po tem da ima sveča na vrhu stisljivo podložko ki zelo hermetični drži z glavo motorja. Problem pri svečah ponavadi ni svinjarija, ampak zapečenost v aluminiju. Vtrgat svečko? Svečko boš pa res težko vtrgal.Ti si samo naredi dolgo ročico in počasi ruki... Bo že spustila. Vtrgat nimaš kaj, razen ključa.
A keramika, da ne poči![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov