tešo je napisal/-a:jep ali je cevni termeostat ali pa oni ko vklapla ventilator, ali pa ventilator sam. na moji škodi me je zezal termostat in ni vedno vklaplal ventilatorja, tako da sem potem zvezal direkt, ventilator je laufal tudi ko je blo zuni minus 20 in motor hladen, sam je bla že itak list zjebana zato se nism sekiral, mnde so jo zdej v Srbiji kaj porihtal.
glavo bo treba dat pobrusit se ti ne zdi? pa ko boš skep sestavlal če se da uporabi nove šraufe pri zategovanju glave zateguj z moment ključem na 10kil, če boš uporabil stare šraufe prav tako zateguj z moment kjlučem vendar z manjšo silo od 8-9 kg.
za predvžig ti pa naj kak majster nastavi
tešo je napisal/-a:jep ali je cevni termeostat ali pa oni ko vklapla ventilator, ali pa ventilator sam. na moji škodi me je zezal termostat in ni vedno vklaplal ventilatorja, tako da sem potem zvezal direkt, ventilator je laufal tudi ko je blo zuni minus 20 in motor hladen, sam je bla že itak list zjebana zato se nism sekiral, mnde so jo zdej v Srbiji kaj porihtal.
glavo bo treba dat pobrusit se ti ne zdi? pa ko boš skep sestavlal če se da uporabi nove šraufe pri zategovanju glave zateguj z moment ključem na 10kil, če boš uporabil stare šraufe prav tako zateguj z moment kjlučem vendar z manjšo silo od 8-9 kg.
za predvžig ti pa naj kak majster nastavi
čare je napisal/-a:vijake zategneš:
1.faza 17-20Nm
2.faza 90 stopinj
3. faza še enkrat 90 stopinj
10 6 2 3 7
9 5 1 4 8
13 11 12 14
zateguješ po zgoraj narisanem vrstnem redu
vijake 11,12,13,14 zategneš samo20-26Nm
vijakov ne potrebuješ novih
RedBull™ je napisal/-a:Pa kaj boš direktno vezal ventilator,da ti bo skoz delal...če boš to naredil,ti bo hitr crknil motorček
Ti raj spedenaj tako kot se zagre,če si se že polotil tega...
sonček je napisal/-a:čare je napisal/-a:vijake zategneš:
1.faza 17-20Nm
2.faza 90 stopinj
3. faza še enkrat 90 stopinj
10 6 2 3 7
9 5 1 4 8
13 11 12 14
zateguješ po zgoraj narisanem vrstnem redu
vijake 11,12,13,14 zategneš samo20-26Nm
vijakov ne potrebuješ novih
No 10 Vijakov sem naštel
lp