pugi405 je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a:monroe amortizerji se folku zato zdijo zelo uredu,ker je zelo nizka cena! Jst vsakemu dam sachs amortizerje in lahko rečem da so vredni svojega denarja...
Jst sm dal za zadnja dva Mon. Reflex 36k. Poceni... ni kaj![]()
dj_em je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a:monroe amortizerji se folku zato zdijo zelo uredu,ker je zelo nizka cena! Jst vsakemu dam sachs amortizerje in lahko rečem da so vredni svojega denarja...
Jst sm dal za zadnja dva Mon. Reflex 36k. Poceni... ni kaj![]()
govoriš kt da te je kdo prsilu![]()
jest mam na tipotu monroe plinske pa so bli na začetku kak teden zlo trdi prov športno trdi... pol se pa čez cajt zmehčajo zdej se mi pa zdi ta je celo mal avto cel nižji ratu
kok je dobr pa nevem mam jih pa že ene ha 2 leti sigurn če ne več pa delajo čist dobr
lenivec je napisal/-a:sosi je napisal/-a:Avto je:
Fiat Bravo
1.4 16v GT
letnik 95
To je malenkost od avta...torej so kayba amortizeri vredu?...Gledal sem neke Monroe...tile me pridejo tut nekje 40.000sit
tole kaj si napisal ni res, ker taki bravo ne obstaja.
1.4 12v s al pa 1.4 12v sx so samo bli. GT so bli samo 1.8, 1.6 in jtd, pa 16v sta tut samo 1.6 in 1.8 pa kasneje 1.2
đINFINITI je napisal/-a:KYB oz. kayaba so zelo v redu in se ne boš opekel. Bi rekel, da so malček boljši od monroe
SENATOR je napisal/-a:đINFINITI je napisal/-a:KYB oz. kayaba so zelo v redu in se ne boš opekel. Bi rekel, da so malček boljši od monroe
To pa ne bo drzalo. Monroe so kavlitetnejsi ter bolj vzdrzljivi kot KYB. Jih imam na avtu ze 120.000 km pa brez problema, da o legi na cesti ne govorim.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov