Blinder je napisal/-a:Tesnilo glave mi ze zdaj malo pusca, ker se vidi olje ki uhaja.
Blinder je napisal/-a:Se nekaj: med voznjo, ponavadi ko mocno pritisnem gas, se slisi zadaj kot neko vibriranje, spominja na vibro mobitela, in slisi se jo za cca~ sekundo. Verjetno je to crpalka od bencina? Je to slab znak, da se jo slisi, ali je to normalno pri teh avtih?
Stole je napisal/-a:99% dihtnga,mam soseda mehanika in kar mu pride roverjev na popravilo je dihtunga,on prav vesel ko ga kupiš,kje pocen še bolj vesel ko se ga odkrižaš.
Nu-NRG je napisal/-a:Pokrov ventilov ali glava? Ker ce bi ti tolk na glavi puscal tesnilo, pitaj boga ce bi tebi avto sploh normalno delal, tako da tle si verjetno misll pokrov ventilov.
To pa je normalno za skoraj vse, ker guma rata cez cas trda in dihta vec.
Ce slisis benz pumpo, potem je na smrtni postelji. Ponavadi se benz pumpa zasuka za par sekund ko das kontakt. Tak zelo nezen "bzzzzzzz" zvok.
LP, Klemen
ni ne pokrov ventilov ne pod glavo ampak vmes na mostičkih odmične gredi se prav da je treba jermenico odmične stran vzet pa tis deklc snet pa zamenat dihtngo ki se mi zdi stane 7 jurjev original bencinska pumpa je pa tko dokler še piska pol dela ko neha piskat tud dela ne več je pa okol 20 jurjev pa rezervar je treba dol vzet jo je glih kolega menju 2 tedna nazaj pa glih tko mu pušča olje tam kot teb pa dihtnga pod glavo mu je šla pri 60000 km je pa slabo tesnilo glave napaka pri dostih roverjih če je roverjev motor če ma pa hondin motor pa dela brez problemovBlinder je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Pokrov ventilov ali glava? Ker ce bi ti tolk na glavi puscal tesnilo, pitaj boga ce bi tebi avto sploh normalno delal, tako da tle si verjetno misll pokrov ventilov.
To pa je normalno za skoraj vse, ker guma rata cez cas trda in dihta vec.
Ce slisis benz pumpo, potem je na smrtni postelji. Ponavadi se benz pumpa zasuka za par sekund ko das kontakt. Tak zelo nezen "bzzzzzzz" zvok.
LP, Klemen
Emm... ne vem ce je pokrov ali glava... evo fotko
Je res benz.pumpa na koncu zivljenja? Kolko pa stane bencinska pumpa, in kolko dela je za jo zamenjat?
Lp
lexuss je napisal/-a:z bencinsko pumpo je pa use uredu- gre to takrt h vragu ko čutš kilometr predn gre h vragu da motor zgubla moč pa četud maš gas do konca u treji ine peleš mn k 50km/h in ko ti crkne auta ne užgeš več
lexuss je napisal/-a:za svojo pumpo sm dau 80 jurjou vr6 mašina, za 4 cilindre pride mn okol 60čukou
ta je pa dobra od kdaj se pumpa prodaja po cilindrih je pa res da za VR& najbrž ne boš dubu kopije za roverja je original res ene 50 jurjev kopija pa dobrih 20 pa tud to ni res da čutiš da bo crknila tik pred zdajci jest sm se z zjebano vozu 2 mesca (enkrat dela enkrat ne) kolegu je pa na roverju 2 leti brenčala pa jo je zamenju ker jo ni mogu več poslušatlexuss je napisal/-a:po sliki sodeč se ni treba bat, to je pokrou ventilou in stroški bojo manši kokr pa č bi dal menat tesnilo med blokom motorja in glavo
da pa slišiš neko vibriranje so verjetno vžigalni kabli, k ti prebijajo
z bencinsko pumpo je pa use uredu- gre to takrt h vragu ko čutš kilometr predn gre h vragu da motor zgubla moč pa četud maš gas do konca u treji ine peleš mn k 50km/h in ko ti crkne auta ne užgeš več
za svojo pumpo sm dau 80 jurjou vr6 mašina, za 4 cilindre pride mn okol 60čukou
Symon je napisal/-a:lexuss je napisal/-a:z bencinsko pumpo je pa use uredu- gre to takrt h vragu ko čutš kilometr predn gre h vragu da motor zgubla moč pa četud maš gas do konca u treji ine peleš mn k 50km/h in ko ti crkne auta ne užgeš več
Govoriš iz iskušenj?Jaz sem se peljal od BTCja na obvoznico ter potem zavil na AC proti MB. Pred ovinkom je avto enostavno zgubil dotok bencina (nenadoma) in samo še peljal sem se kot v štantgasu do konca ovinka....
lexuss je napisal/-a:za svojo pumpo sm dau 80 jurjou vr6 mašina, za 4 cilindre pride mn okol 60čukou
Original?Če sem jaz dal za svojo 20 sem dal veliko. Točno se ne spomnim. Avto je bil pa P106 1.1 l.93 Aja pa neoriginalna pumpa je bila.
Kako zamenjati pumpo? Hja zadnji zic vzdignt, vzetoriginal ven pa zamenjati. V času nimam pojma ni pa ponavadi nevemkakšna j**a to zamenjat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov