danny je napisal/-a:Vsi računate samo čisti dobiček iz tega... Ne veste pa, da ima tud šušmar za 1mio orodja doma, če hoče kaj počet, pa če šušmariš nimaš velikega zaledja, tako da če kaj se uniči na avtu - kar se dogaja je veliko težje popravit... kot pa uradni servis.... kjer je ali zavarovano ali pa v skladišču in se razpiše.....
Tist, ki gre zamenjat sklopko za manj kot 10k pluje sam sebi v skledo in tudi vsem serviserjem.... tacga bi blo treba res prijavit.
DrMr je napisal/-a:čare je napisal/-a:več že skor ne sme vzet če ni pooblaščenec
... pa ti v garaži za 4h 10K ? pa garažniki ste včasih dražji kot davkoplačevalci... evo me res zanima koliko garažniki kasirate na hda vidim razliko po Sloveniji
traktorist je napisal/-a:čare dej mi napiš kje bi bil dober servis za golf 4 za menjavo zobatga jermena in vsega kar paše zraven pa kolk bi bil material in delo
jst sem kolegu menjal na polotu 1.6 sklopko, jermen zobat, vodno pumpo, mikro jermen, zadej ležaje koles in pa prve ploščice. CENA 30.000 sit
PROSIM KOMENTAR
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov