Napisal/-a mahi82 To apr 18, 2006 10:30 pm
pred kratkim (parimi meseci) sem imel pri tej avtohisi (ne bom zaenkrat omenjal tocnega imena, da nebo kaj narobe, mislim pa da veste o kateri govorim) avto na popravilu. skratka takoj ko sem avto oddal sem zahteval da mi vrnejo vse moje dele nazaj, to sem tudi potem naknadno gospodu po telefonu povedal še enkrat! rekel je da ni problema, ampak ko sem prisel po avto cez 2 tedna starih delov ni blo nikjer! takoj so nekaj zaceli mencat da so jih vrgli v smeti, potem da je prevzemnik pozabil sporocit te zahteve mehanikom, itd... potem sem cez par dni avto ponovno peljal tja, ker sem reklamiral zadevo. seveda sem spet pred delom povprasal ce bom dobil star del nazaj ... oni so zatrdili da ga bom! (slo se je za katalizator in cev pred njim). seveda na koncu nisem dobil nazaj nic!!! (trdijo da so oni to poslali nazaj v tovarno) ... nevem kako da pred tem popravilom tega niso vedeli, kao!!!! skratka, sedaj jaz nocem placat drugega dela racuna, ker nisem dobil nazaj delov.
KAJ mi je za nardit???????? kaj lahko nardim? kaksne pravice imam? na koga naj se obrnem?
avto je bil kasko seveda, ampak problem je ker zavarovalnica zahteva amortizacijo katalizatorja (100.000 sit) ki bi jih jaz mogel placat avtohiši, jaz pa nocem, ker nisem dobil nobenega dela nazaj, kot sem zahteval!
pomagajte prosim! cimprej, ker se tole ze predolgo vlece zaradi vzeh komplikacij z zavarovalnico in DARSom in vsemi drugmi k.u.r.c.i!