toncek je napisal/-a:Sicer je avto ibiza 1.8 T, in je potrebna menjava zavor. Menjati je potrebno diske in ploščice.
Kaj naj vzamem: Ali originalne, ali Texstar.
Cena originalnih je 90.000, za Textar pa še ne vem. Textar bi dobil veliko ugodneje, vendar ne vem kašna je kaj kvaliteta.
Prodajalec mi je rekel, da Textar zavore itak serisko vgrajujejo v Seat avtomobile.
Ali je to res? Kajti res me skrbi da ne bom dau not neko škrt robo.
dirkač85 je napisal/-a:LP jz ti priporočam da daj orginal diske notr kr se je že naredlo da je kak ponarejen disk počil pri bremzanju in še posebej pr tvojem avto ko ma zihr zavorne čeljusti močnejše in večje od navadne ibize ti toplo priporočam da daj orginal notr.Kr to morš vedet da so ti zavore na prvem mestu še posebej če si bol divji.Glede na motor v avtu je videt tako.
Ajde uživaj naprej in LP.
toncek je napisal/-a:Sicer je avto ibiza 1.8 T, in je potrebna menjava zavor. Menjati je potrebno diske in ploščice.
Kaj naj vzamem: Ali originalne, ali Texstar.
Cena originalnih je 90.000, za Textar pa še ne vem. Textar bi dobil veliko ugodneje, vendar ne vem kašna je kaj kvaliteta.
Prodajalec mi je rekel, da Textar zavore itak serisko vgrajujejo v Seat avtomobile.
Ali je to res? Kajti res me skrbi da ne bom dau not neko škrt robo.
toncek je napisal/-a:Mene bul mori, to, da mi en prodajal trdi, da je textar prvovgradnji material, za Seate, in da so ti diski in ploščice isti, sam da ni gor štempel seat. Pogovarjau sem se tudi z enim, ki dela na seat avtohiši, pa mi je rekel isto.
Te textar pa bi dobil za enih 45.000, po dobih vezah in poznanstvih.
Prosim za predloge, kaj naj vzamem, pa kuk je kej cena, oz. kje se jih dobi.
ALEKS1 je napisal/-a:Ja ne vem lahko se ti zgodi, da bodo na pooblaščenem servisu dali krš in prodali kao original. Vsaj jaz sem imel tako vozim pa škodo octavio.Zdaj imam neoriginalne mislim da so jurid in ti povem, da dosti boljše primejo kot original, pa še glede na št.km, ki sem jih naredil je presenetljivo majhna poraba ploščic. tako da nič se ne boj iz lastnih izkušenj neoriginal proti original vodijo neoriginal.
lp aleks
Po forumu brska: berlonso, Google [Bot] in 10 gostov