Avto je Hyundai accent l. 96, vendar se mi zdijo številke nekam sumljive, predvsem ker niso vse v ravni vrsti...Zbiti kilometri?

dri3r je napisal/-a:LP!
Avto je Hyundai accent l. 96, vendar se mi zdijo številke nekam sumljive, predvsem ker niso vse v ravni vrsti...Zbiti kilometri?
sonček je napisal/-a: avto sigurno nima realne kilometre a jih ima krepoko čez 200 tkm ker za 10 let str avto nemogoče da jih ima tok mal.
lp
YugoGTI je napisal/-a:Kaj Sonček če Accenta mal emšo j**e more met pa avtomatsko čez 200k. Tle bi lohka razpravral kokr zakaj žaba nima las. Tok da Sonček tale je čist mem.
lost1 je napisal/-a:sonček je napisal/-a: avto sigurno nima realne kilometre a jih ima krepoko čez 200 tkm ker za 10 let str avto nemogoče da jih ima tok mal.
lp
Cit tko za info, mam doma avto letnik 97 ki ima realno cca 22k prevozenih km.
In ne, nisem pozabil nobene stevilke dopisati.
Pa smo 1 lastniki .
Tadrug isti letnik ima pa 150k km, tretji 2000 letnik pa 45k km , cetrti 2000 letnik ima pa spet 115k km .
To je zlo relativno rect "ja ta je tok star pa jih ma zihr ene 200".
sonček je napisal/-a:YugoGTI je napisal/-a:Kaj Sonček če Accenta mal emšo j**e more met pa avtomatsko čez 200k. Tle bi lohka razpravral kokr zakaj žaba nima las. Tok da Sonček tale je čist mem.
Če imaš mi kaj za pojasnit mi posli na P.S.
Veš kaj lahko imam pač realne kilometre lahko ima pa zbite to ve samo mehanik.....pelji k mehaniku in ti naj pogleda jermen ker jermen mora biti orginalen ker pri 120.000 km se ga pa zamenja to je edini način.
Pa nisem nič usekal mim
sonček je napisal/-a:YugoGTI je napisal/-a:Kaj Sonček če Accenta mal emšo j**e more met pa avtomatsko čez 200k. Tle bi lohka razpravral kokr zakaj žaba nima las. Tok da Sonček tale je čist mem.
Veš kaj lahko imam pač realne kilometre lahko ima pa zbite to ve samo mehanik.....pelji k mehaniku in ti naj pogleda jermen ker jermen mora biti orginalen ker pri 120.000 km se ga pa zamenja to je edini način.
Pa nisem nič usekal mim
Pa nisem nič usekal mim
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 20 gostov