ktmjurca je napisal/-a:Kot prvo mehanik ni mogel odmontirat glavno gred na vgrajenem motorju. Motor je moral ven vzet. Kot drugo težko verjamem da je bil avto v dveh dneh fertik. Razen èe si imel že vse dele pripravljene vnaprej (kar spet težko verjamem) kajti kaj vse je potrebno zamenjat se pokaže šele pri razdiranju. Za brušenje glavne gredi si se sam menil z mojstrom a je mehanik sam letal okrog? Za postopek vgrajevanja glavne gredi in batov si je ponavadi dobro mal veè èasa vzet, vse spucat, drsne površine namazat z oljem in vse skupaj privit z pravilnim momentom. Tle se ure kar nabirajo. Tolk da jaz bi ocenil da je ene 50-70 ksit kar poštena cena za celoten postopek. Seveda je moja ocena groba ker paè vèasih je veè zajebancije z razdiranjem vèasih manj.
Punto ABARTH je napisal/-a:Sej jaz sem reku da mu dam maximalno 60 jurjev.
Mi imamo doma CNC stroje pa mam 5jurjev na uro, s tem da izdamo racun( se je treba davek od tega placat) in masino nabavt ki pride 25miljonov + kje so rezkarji, cvidri, gkave, ploščice ki se unicijo pri delu.
Mehanik si pa kupi eo kisto orodja ki ni vec kot 1 miljon, pa lahka sraufa ka se mu na rit sprdne.
Tuki ni matematike, res ne
AbartH je napisal/-a:Punto ABARTH je napisal/-a:Sej jaz sem reku da mu dam maximalno 60 jurjev.
Mi imamo doma CNC stroje pa mam 5jurjev na uro, s tem da izdamo racun( se je treba davek od tega placat) in masino nabavt ki pride 25miljonov + kje so rezkarji, cvidri, gkave, plošèice ki se unicijo pri delu.
Mehanik si pa kupi eo kisto orodja ki ni vec kot 1 miljon, pa lahka sraufa ka se mu na rit sprdne.
Heh... Dej ti pras tvojga majstra kolk on racuna na uro, pa kolk ur je delou, ane... Ker mi k smo masine menjal, smo delal kr po 4 ali 5 dni, pa smo racunal (za poznane) 100k.
Res me zanima kolk ma na uro, pa kolk je delou.
LP
xandrej je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Mene pa zanima, kako se lahko zgodi, da ribne lezaj na gredi? Kako je to mozno?
Lp
Mogoèe kdaj avto ostal brez olja ali pa kakorkoli... Zgodi se kaj èeš...
Punto ABARTH je napisal/-a:Sej jaz sem reku da mu dam maximalno 60 jurjev.
Mi imamo doma CNC stroje pa mam 5jurjev na uro, s tem da izdamo racun( se je treba davek od tega placat) in masino nabavt ki pride 25miljonov + kje so rezkarji, cvidri, gkave, ploščice ki se unicijo pri delu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov