bruki je napisal/-a:Počakaj da se motor uteče,šele nato boš videl koliko olja porabi.Priporočam menjavo olja,uporabi kakšnega drugega proizvajalca...le selenio ne.Sicer pa fiat===italijan)))
punto94 je napisal/-a:Pozdravljeni !
Pred dvema mesecema se kupil Novi FIAT punto 1.2 8v .Do priblizno narejenih 4000km se gladina oljna ni spremenila. Po prevozenih 4000km mi avto pozrl cirka 4 deci olja(v 500km) ,dolil sem olje selenia K (5W-40), v knjizici pise da je notri olje selenia 20K (10W-40),ampak so mi na servisu zagotovili da se olja 20K ne dobi vec da je olje K dober, in da se motor cisti zato prekomirna poraba olja do prve menjave olja. Ima kdo s tem izkusnje ?
Hvala in lep pozdrav
Mare
user562 je napisal/-a:no jest v svojga tipota dajem bp 10w40,za dizelne ker ga manj popije,ostalo pa itak ven stece :P .pije pa mi ga hudicev malo,ma pa 190 000,recimo na 2000 ga nalijem 1,5 tega dizelskega.men ni tako strasno
speedfreak je napisal/-a:user562 je napisal/-a:no jest v svojga tipota dajem bp 10w40,za dizelne ker ga manj popije,ostalo pa itak ven stece :P .pije pa mi ga hudicev malo,ma pa 190 000,recimo na 2000 ga nalijem 1,5 tega dizelskega.men ni tako strasno
na 2000 km 1.5l olja?..pol bi js moral vsak mesec dolit 3 litre olja? in to ni strasno?![]()
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 25 gostov