Danes mi je na VW Polotu (2001) začela svetit kontrolna opozorilna lučka izpušnih plinov.
Mrbit kdo ve kaj naj bi to pomenilo? ... zihr nec dobrga ... € bo treba spet dat

jery je napisal/-a:Pozdravljeni!
Danes mi je na VW Polotu (2001) začela svetit kontrolna opozorilna lučka izpušnih plinov.
Mrbit kdo ve kaj naj bi to pomenilo? ... zihr nec dobrga ... € bo treba spet dat
KANZYANI je napisal/-a:Natancno nebi vedel je pa nekaj v zvezi s tem da pri nizji oktani se motor prevec matra ker je eksplozija bol na silo pri visji pa bolj mirno deluje in se manj matra. No vgavnem bi bilo vse kul ce bi bil pri nas 95 okt res 95 je pa baje tam nekje 92 oktanov vredn.
Tako je blo pojasnilo ko mi ga je na servisu dal na racunalnik in me poducil nej ne tankam 95. No prodajalec je ob prevzemu rekel naj tankam 95 :P
Bolj natancno vam nebi znal povedat lahko le povem da so mi svetile lucke mislim da za lambdo in napako na izpuhu ko sem tankal 95( ne me drzat za besedo) in odkar tankam 100okt ni vec problemov(zvenim kot v reklami). Ne vem pa ce so ti starejsi modeli o kateri tece tema tolk obvutljivi kot novi
Polo78 je napisal/-a:Daj za hec najprej preveri, če ti delajo "štop lampe", če ni kaka žarnica pregorela. To bi bil lahko eden od razlogov, da sveti ta lučka (mislim da je govora o rumeni "EPC" opozorilni lučki). Sliši se neumno, ampak tako to je pri polotu - meni je meddrugim gorela ta lučka, ko so crknle štop lampe.
FRANCIVW je napisal/-a:Pomoje je to lambda sonda,ker sem jest to menjal ko sem mel še garancijo.Mam pa Polota isti letnik.Pa ni poceni,se mi zdi da je čez 50k
jery je napisal/-a:Pozdravljeni!
The Edge je napisal/-a:kaj maš dosti mestne vožnje? mam sestrično, vozi micro malo 1.0, pa nonstop mestno vožnjo, nič turira..pa je avto star 3leta pa je padla na tehničnem zaradi plinov..mislim daje odstopalo okrog 5,5..kar je too much..
Romeoo je napisal/-a:Mi lahko prosim točno poveš, za katero cev je šlo, imam namreč podoben problem.
Hvala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov