xyxyxy je napisal/-a:To je pa hudičevo velik napak za en avto. Kaj boš pa zdaj, ko ti ne bojo več garancije priznal?
Veliko!? Zaradi tega ker so vse napisane, ti mi pa najdi junaka ki je pripravljen za svoj avto (prvi lastnik) napisati vse napake. Jaz sem pač napisal vse kar se je dogajal s tem avtom, ker se mi zdi to pošteno. Tisti ki samo hvalite svoje znamke, bodite face pa napišite tudi hibe in napake istega!
Kaj bom pa zdaj? Okvare ki so bile že serijske, so odpravljene, (zame brezplačno) kar se bo dogajalo naprej bo itak zaradi obrabljenosti materijala, ne pa zaradi nemarnosti bivših lastnikov ki niso nič prenventivno naredili za svoj avto, temveč so zmeraj čakali da odpove in zaradi tega potrojili škodo na svojem avtombilu.
bekim je napisal/-a:vse to sem že menjal na lastne stroške saj je avto starejši od 5 let in garancija več nevelja.Imel pa sem redne servise na a2s-u v celju(pooblaščen servis) .
žal mi je sam da sem moral za to jajco toliko denarja zdevat...za ta denar bi že audija a3 dobu:(
ja pa meni je še odduška zmrznila po zimi,pa mi niso hoteli zrihtat pod garancijo mašine...
a2s sam keš pokasira naredi pa skoraj nč...pa še tam sem delal 4 mesece v tistem času...vsi serviserji se mi zdijo amaterji razen enega zupanca ki je res mojster in se spozna. problem je samo ker se mladi učijo na naših avtomobilih...
jaz vem da je golf za mene mrtev za vse večne čase ,to zimo ga še imam pa adijo golf 4.
vzel bom audija ali bmw-ja kjer je ziher manj problemov...
Preveč na splošno govoriš!
Ti si pač imel to nesrečo da si kupil zelo zanemarjen avto, in normalno da si jezen. Si pa za to sam kriv.
Vse stroške kar si imel so zato ker avto ni redno servisiran na pooblaščenem servisu. Garancija pri VW pa lahko velja tudi po desetih leti! (npr ta odušek ki so mi ga zamenjali) če se karkoli zgodi v tem času imam pravico do novega motorja ali popravilo istega.
Npr. januarja letos (avto star štiri leta in pol) so mi priznali garancijo za počeno vzmet! Zamenjali obe prednji.
Zato ne govori gluposti in ne blati znamko VW ker ne veš kaj se dogaja z drugimi modeli in znamkami!