Mad je napisal/-a:... da na cevi pod kolektorjem pred katalizatorjem . Poglej kje so žice spodaj speljanena izpušno cev tisto je sonda ... L.p. Madpolo_gti je napisal/-a:Ali ima ta motor lambdo sondo.
lp
je je malo bolj naprej ali pa mogoče pod pločevino na samem kolektorjupolo_gti je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... da na cevi pod kolektorjem pred katalizatorjem . Poglej kje so žice spodaj speljanena izpušno cev tisto je sonda ... L.p. Madpolo_gti je napisal/-a:Ali ima ta motor lambdo sondo.
lp
Sem gledal pa ni nič na cevi samo kolekotor pa tiste cevi ki gredo naprej. Kaj pa sedaj mogl bi bit
Mad je napisal/-a:... da na cevi pod kolektorjem pred katalizatorjem . Poglej kje so žice spodaj speljanena izpušno cev tisto je sonda ... L.p. Madpolo_gti je napisal/-a:Ali ima ta motor lambdo sondo.
lp
Mislim da ta motor ne deluje brez pravilno ... nekako nastavit samo da deluje se da - samo plinov pa ne bi imel v mejah da opraviš tehnični ker sonda ti daje podatek kot tisti korektor, ki javlja spremembe elektroniki glede na obnašanje motorja ... po letu 92 jih imajo vsi avtomobili ... L.p. Madpolo_gti je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... da na cevi pod kolektorjem pred katalizatorjem . Poglej kje so žice spodaj speljanena izpušno cev tisto je sonda ... L.p. Madpolo_gti je napisal/-a:Ali ima ta motor lambdo sondo.
lp
@Mad: Lambde sonde ni na izpušni cevi sem vse pregledal in ni nikjer. Kaj pa sedaj nekateri so mi rekli, da jo ima toda jest jo nisem najdel pa tud ni je sem 100 %.
lp
Mad je napisal/-a:Mislim da ta motor ne deluje brez pravilno ... nekako nastavit samo da deluje se da - samo plinov pa ne bi imel v mejah da opraviš tehnični ker sonda ti daje podatek kot tisti korektor, ki javlja spremembe elektroniki glede na obnašanje motorja ... po letu 92 jih imajo vsi avtomobili ... L.p. Madpolo_gti je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... da na cevi pod kolektorjem pred katalizatorjem . Poglej kje so žice spodaj speljanena izpušno cev tisto je sonda ... L.p. Madpolo_gti je napisal/-a:Ali ima ta motor lambdo sondo.
lp
@Mad: Lambde sonde ni na izpušni cevi sem vse pregledal in ni nikjer. Kaj pa sedaj nekateri so mi rekli, da jo ima toda jest jo nisem najdel pa tud ni je sem 100 %.
lp
... šel sem v garažo pogledat kje je bila montirana na Polotu : cev pred katalizatorjem - izpušna cev, ki je pod kolektorjem in se začne dvojna pol po krivini se spet združita cevi v eno tam je sonda na tisti eni cevi tik pred katalizatorjem ... poglej še enkrat je prav zavarjena matica gor z malo debelejšim materialom za sondo in jo lahko otipaš z roko ... L.p. Madpolo_gti je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Včasih se morem prav nasmejat postom
Zakaj,če je pa resna zadeva morda jo je prejšnji lastnik vzel dol pa dal gor drugo izpušno ven. Ali pa jo te motorji nimajo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov