For je napisal/-a:Jaz sem imel srečo da mi je nakaj predčasno odpovedalo (90.000 km) pa so mi to pod garancijo naredili brezplačno![]()
180.000 je pa res malo preveč!?![]()
![]()
Če boš prodal, potem lahko mojega kupiš ... :P
Acid, zavorni diski !? Zakaj?
mogoče zavorne ploščice? To je pa odvisno od tega v kakšnem stanju so. Prednje imam še zmeraj originalne, pa 150.000 km že imam. Zadnje sem pa menjal na 120.000 km
Tamara je napisal/-a:For je napisal/-a:Klikni moj podpis. Tam imaš komplet zgodovino servisov od 00 km do 150.000 km na pooblaščenem servisu.
Ti, ampak da vodiš evidenco o vseh stroškihwau
Če ne bi bil bencinar, bi ga takoj kupila!
For je napisal/-a:Jaz sem imel srečo da mi je nakaj predčasno odpovedalo (90.000 km) pa so mi to pod garancijo naredili brezplačno![]()
180.000 je pa res malo preveč!?![]()
![]()
Če boš prodal, potem lahko mojega kupiš ... :P
Acid, zavorni diski !? Zakaj?
mogoče zavorne ploščice? To je pa odvisno od tega v kakšnem stanju so. Prednje imam še zmeraj originalne, pa 150.000 km že imam. Zadnje sem pa menjal na 120.000 km
Tamara je napisal/-a:For je napisal/-a:Klikni moj podpis. Tam imaš komplet zgodovino servisov od 00 km do 150.000 km na pooblaščenem servisu.
Ti, ampak da vodiš evidenco o vseh stroškihwau
Hello imam vprašanje, Koliko bi me stal velik servis Na golfu 4 1.4 16v 2000/2001, pa kaj se vse zamenja pri vlkem servisu ? Rolling Eyes
1.6 ni nič boljši! Večjo porabo ima! Nič posebnega ni!
Dizli so itak stvar okusa. Jaz teh ropatal ne bom nikoli kupil, ker uživam brez vibracij in hrupa. Itak je zdaj že UBIJALEC DIZLOV (1.4 TSI) na tržišču tako da dizli počasi zgubljajo. Edino kar jih še vadi, je to da en liter goriva manj pokuri. To je pa absolutno premalo da me prepriča.
Tamara je napisal:
For je napisal:
Klikni moj podpis. Tam imaš komplet zgodovino servisov od 00 km do 150.000 km na pooblaščenem servisu. Wink
Ti, ampak da vodiš evidenco o vseh stroških Shocked wau
Škoda ker tako razmišljaš Confused Avto je brezhiben. V ponedeljek ga peljem še na servis (150.000 km) Wink
Razmisli. Poraba je 7 Litrov. To je povprečje ki ga že skoz imam.
Pa še kar nekaj dodatne opreme dam zraven.
Maco87 je napisal/-a:eto mene ponovno, da nebi na novo odpiral teme bi kar tu vprašal... če ve kdo kaj o bolezni golf 4 ? 1.4 16v ko majo napako da ugašajo čeprav sklopko pa vse stisnes ? npr se peljes normalno pa pred semaforjem začneš bremzat pa še lepo v 2 daš da zabremzas z motorjem pa stisnes sklopko in nato avto ckrne al pa ko se peljem v hrib.... četudi stisnem sklopko, ko se hocem ustavit pa tudi crkne, če ve kdo kaj je to narobe če mi lahko sporoči prosim. Pa kolk je z tem stroška da ti odpravijo to napako
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov