AM je napisal/-a:Mene pa neki drugega zanima, zakaj golfi enke in dvojke tak kadijo ??? Ma edin avto za katerim ne moreš vozit, ker tak kadi in smrdi poleg tovornjakov ...
ban je napisal/-a:abbe je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Za VW-je je znano, da bolj radi pijejo olje, bencinarji nekoliko manj kot dizelaši.
in na kaj si ji ti odgovoril tukaj
Da bencinar popije manj olja kot dizel, sej jasno piše
Mirando je napisal/-a:to sprašuješ najbrž za dva modela nazaj??
Ocena:
- poraba goriva = 7-9l
- če je motor OK, potem olja ne bi smel trošiti...sicer pa VW tu predvideva velike tolerance (mislim, da celo 1l /1500km), tako da je ta poraba "relativna"!
Iz izkušenj: zanimivo pri teh polotih je predvsem to, da npr. 1.0 motor troši relativno 'dosti' (težko ga spraviš pod 6-7); napram močnejšim (1.4, 1.6) verzijam?!
AM je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme.
Mene pa neki drugega zanima, zakaj golfi enke in dvojke tak kadijo ??? Ma edin avto za katerim ne moreš vozit, ker tak kadi in smrdi poleg tovornjakov ...
Mr.tin je napisal/-a:Sem lastnik golf3 vendar mam tak motor kot te zanima in poraba nekje 7-8L ko se normalno vozim.. vendar če si kot jst pa gdaj pa gdaj rd pritisneš je nekje od 8 naprej.
Avto mam skor eno leto , pa sem enkrt po 5 Kkm doliv 0.5L in enkrt enkrt menju z mal bolšim oljem kot je blo prej not in zdej je nekako več časa na isti ravni .....
Sam ne pričakuje nevem kolko od njega majo pa dobr navor na nizkih obatih..
in z športnem filtrom ne dobiš neč glasu![]()
![]()
Vsaj moj neče mukat=)
golfi imajo monotronic vbrizg polo ma pa multi point tko da motor ni čist isti in je polo kr živahen proti golfu pa ne zarad teže ampak zarad motorja samgaMr.tin je napisal/-a:Sem lastnik golf3 vendar mam tak motor kot te zanima in poraba nekje 7-8L ko se normalno vozim.. vendar če si kot jst pa gdaj pa gdaj rd pritisneš je nekje od 8 naprej.
Avto mam skor eno leto , pa sem enkrt po 5 Kkm doliv 0.5L in enkrt enkrt menju z mal bolšim oljem kot je blo prej not in zdej je nekako več časa na isti ravni .....
![]()
Vsaj moj neče mukat=)
abbe je napisal/-a:ban je napisal/-a:abbe je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Za VW-je je znano, da bolj radi pijejo olje, bencinarji nekoliko manj kot dizelaši.
in na kaj si ji ti odgovoril tukaj
Da bencinar popije manj olja kot dizel, sej jasno piše
ja to ze ja,sam uprasanje mislm da je blo mau drgacno.kok porab bencina pa olja motor 1.6 75hp
Mirando je napisal/-a:Iz izkušenj: zanimivo pri teh polotih je predvsem to, da npr. 1.0 motor troši relativno 'dosti' (težko ga spraviš pod 6-7); napram močnejšim (1.4, 1.6) verzijam?!
JEREMIA je napisal/-a:Zanima me poraba olja in goriva vw polo 6n 1.6 75hp hvala. lp
čare je napisal/-a:golfi imajo monotronic vbrizg polo ma pa multi point tko da motor ni čist isti in je polo kr živahen proti golfu pa ne zarad teže ampak zarad motorja samgaMr.tin je napisal/-a:Sem lastnik golf3 vendar mam tak motor kot te zanima in poraba nekje 7-8L ko se normalno vozim.. vendar če si kot jst pa gdaj pa gdaj rd pritisneš je nekje od 8 naprej.
![]()
Vsaj moj neče mukat=)
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov