caco1825 je napisal/-a:glej imel sem ga na rednem servisu pr enem privat mehaniku! pa mi je menjal zobatijermen pa še ostale stvari k spadajo zraven, pa avto mi je pil olje 1l na 2 kkm zato mi je tudi menjal teflone, pa k je pokrov od ventilov doj snet, sem nabavu tudi svečke ngk, pa ta problem niso rešile! zdanje čase je to nihanje obratvo precej tečno, vedno pogosteje se pojavla! drug teden si vzamem čas pa odstranim loputo in jo očistim, pa zraven še motorček prostega teka ker mislim da je to vzrok! ko bo počiščen pa ti poročam!
LP
Frankie86 je napisal/-a:caco1825 je napisal/-a:glej imel sem ga na rednem servisu pr enem privat mehaniku! pa mi je menjal zobatijermen pa še ostale stvari k spadajo zraven, pa avto mi je pil olje 1l na 2 kkm zato mi je tudi menjal teflone, pa k je pokrov od ventilov doj snet, sem nabavu tudi svečke ngk, pa ta problem niso rešile! zdanje čase je to nihanje obratvo precej tečno, vedno pogosteje se pojavla! drug teden si vzamem čas pa odstranim loputo in jo očistim, pa zraven še motorček prostega teka ker mislim da je to vzrok! ko bo počiščen pa ti poročam!
LP
caco1825 dej povej a maš 1,6 al 1,4, k jst mam isti problem s temi obrati, prepočas padejo, pa smo spucal motorček prostega teka pa je še vedno isti falus, tko da k spucaš to kar nameravaš povej če bo kej pomagal
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 17 gostov