Dr.servis je napisal/-a:To kar si povedal so prvi znaki, da bo šel menjalnik v maloro. To je problem pri
teh avtih,sploh če je desna noga malo težja.
a lohka kej bolj točn poveš kakšna je bla lučka, a je kej gor narisan???JustMuC je napisal/-a:Se opravičujem za offtopic ampak to me res zanima: Moja prijateljica ima Seat Ibizo 1.4 (mislim, da ma 75 KM). Enkrat me je prosila, da ji avto nekam pripeljem pri tem pa me je opozorila, da mora najprej ugasniti lučka na armaturi (ko ugasne naj bi se avto segrel). Zdej me pa zanima al je to okvara ali ima to Seat tako narejeno!?? Jaz sem čakal okrog 15 min da je ugasnila. Če lučka ne ugasne, gre avto max 30 km/h. Matr, ne gre mi v glavo kako je, če moraš nekam nujno skočit, avto gre pa 30 km/h!??Hvala za odgovore!
LP
iBiZaSeAt je napisal/-a:a lohka kej bolj točn poveš kakšna je bla lučka, a je kej gor narisan???JustMuC je napisal/-a:Se opravičujem za offtopic ampak to me res zanima: Moja prijateljica ima Seat Ibizo 1.4 (mislim, da ma 75 KM). Enkrat me je prosila, da ji avto nekam pripeljem pri tem pa me je opozorila, da mora najprej ugasniti lučka na armaturi (ko ugasne naj bi se avto segrel). Zdej me pa zanima al je to okvara ali ima to Seat tako narejeno!?? Jaz sem čakal okrog 15 min da je ugasnila. Če lučka ne ugasne, gre avto max 30 km/h. Matr, ne gre mi v glavo kako je, če moraš nekam nujno skočit, avto gre pa 30 km/h!??Hvala za odgovore!
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov