Ti se kar lepo sprehodi po trgovinah (predvsem Obi, baumax in - haus, itd. bi mogle to met), pa se na lastne očke prepričaj. Jaz imam namreč en tak poceni noname momentni ključ (kolikor se spomnem, sem ga kupil še v avstrijskem Metroju, sicer že kakih 5 ali več let nazaj), pa ima skalo nekje od 10 do 150 N, skratka primeren za vse, razen za finomehaniko. Unior in podobne zadeve naj bi bile pa precej natančnejše in so potrebne predvsem tam, ko moraš res natančno zategovati (npr. majhni vijaki v aluminij, kjer lahko malenkost večji navor že vtrga navoj), za običajne stvari, kot je zategovanje šraufov na kolesu, svečk ipd, pa meni moj ključ že dolgo in dobro služi, pa mi še nobeno kolo ni odpadlo, pa tudi nobenega šrafa nisem utrgal.
Aja, še eno majhno opozorilce: ne vem, koliko je to serijsko pri ostalih ključih, ampak moj ima tako, da če ga daš v nulto lego (torej da do konca odškrneš ključ), ga togo zablokira in maš v bistvu klasično ragljo - se je očetu zgodilo, da je na tak način potrgal neke šraufe, ker je čakal na klik-klik, pa je prej šrauf naredil klik