Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
avtomobil je napisal/-a:Zato me zanima ali malo vožen avto ima toliko višjo življensko dobo, da se ga splača šparat?
avtomobil je napisal/-a:So določeni ljudje, ki imajo avte venomer v garaži ali pred hišo. Gledajo na vsak prevožen kilometer, da avto nebi preveč trpel in se strošil, ker jim ga je žal.
Zato me zanima ali malo vožen avto ima toliko višjo življensko dobo, da se ga splača šparat?
-=davor=- je napisal/-a:jaz pravim tako, avto je tako kot človek, ko je mlad naj dela, ko pa je star pa naj počiva
torej Oldtimerji so za v garažo
MacTron je napisal/-a:@Ivan36: mislis reci W8... pa tudi taksne zverine ce jih ne "laufas" se zacnejo same trosit
na materialu (ni vedno samo problem v teranju)
phoebus je napisal/-a:Avto je zato da se ga uporablja. To ne pomeni da moraš z njim grdo delat, ampak enostavno ga "lepo" uporabljaš. Torej ne tiščiš mrzlega in podobno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov