VTS je napisal/-a:bil 2x,
enkrat poliranje (160€), drugič manjše popravilo odbijača (barvanje, 60€)
zelo slabo narejeno oboje
polirat sem dal avto zarad poškodovanega laka od avtomatskih pralnic, pa se še vedno vidijo risi , prage so pozabili spolirat, oznako modela na pokrovu prtljažnika so premaknili (od polirke verjetno)...
pol mi je majster še nekaj nakladal da bi moral dat še en sloj sealenta proti koemnčkom, pa ga vprašam, a ste dali? , pravi da ne, ker nisem posebej naročil?
ja halo? a ti v glavo vidim kaj vse maš in kaj ne? za tistih par € doplačila se res ne bi še enkrat vozil tja... mislim svašta...
odbijač so pa tako pobarvali, da je mat (metalik lak!) in poln mehurčkov
očitno ga sploh niso s prozornim potegnili oz. niso spolirali
pa še celo vsrano haubo so pustili od praha, nekdo je z mokro gobo po širini (!) sicer kao čistil, pa je s tem še več škode naredil, tak da bi lahko še haubo spoliral za njim
v glavnem, roke stran
danes pametnega ličarja/polirca najt je umetnost
VTS je napisal/-a:
btw, "šef" je med drugim rekel, da stane od würtha 0,5 l flaška sealanta 250€.
jaz se na to ne spoznam, naj kdo to komentira ki pozna zadevo.
bomo hitro videli kolk je model pošten.
VTS je napisal/-a:v senci je vsak avto lep in se sveti.
ko sem ga postavil na sonce me je veselje hitro minilo.
sploh če je avto črn.
če ne bi bil vsak dan na cesti bi mu avto nazaj postavil in naj naredi tak kot mora bit. a se mi z butli ne da ubadat.
bom počakal na jesen in ga sam na roke malo popravim kolk se bo dalo. ker še enkrat ne dam cvenka zaradi polovičarjev.
btw, "šef" je med drugim rekel, da stane od würtha 0,5 l flaška sealanta 250€.
jaz se na to ne spoznam, naj kdo to komentira ki pozna zadevo.
bomo hitro videli kolk je model pošten.
glede popusta; jaz sem v enem dnevu tja pripeljal dva avta, pa ni niti za 10€ spustil cene. sploh za barvanje odbijača 20x20 cm se mi zdi 60€ preveč (ni ga bilo treba demontirat, samo pobrusit poškodovan lak in na novo pobarvat in spolirat)....
fare je napisal/-a:Glejte ti tipi so za manjše praske in jih popravijo kar vredu. Ampak res za kaj manjšega, naprimer praska od ključev, kaki ris ali kake parkirne praske. To uredijo ok oziroma tak da ni moteče za karkoli drugega pa so preslabi. Torej lepo je treba pravemu ličarju iti in je.
lp.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov