Fubar je napisal/-a:No prijazna baraba mi je zaradi fovšije naredila cca 3 cm ris na blatniku mojega novega avtomobila. Zanima me najlažja sanacija poškodbe da ne bi bilo vidno. Ris je globok cca 3 - 4 mm. Se ga da mogoče spolirati ali obstaja kakšen drug postopek ki ne bi bil predrag.
hladni je napisal/-a:ja prav imaš, paintfixpro je firma v mb in lj. Slišal same dobre stvari o njem. Barva pa le tisti del in ne vsega. www.paintfixpro.si
LP
ShowDown je napisal/-a:Mislite bi mi Paint Fix lahko pomagal? Imam namreč prasko, ki se mi sploh ne zdi tako globoka, a na uradnem servisu so rekli, da seveda s strojnim poliranjem ne gre ven.
P.S.: Praska je od nekega idiota, ki je bil ''močen'' s tem, ko je s ključem popraskal vrata.
hladni je napisal/-a:Daj si poglej malo zadevo, sploh ne gre za poliranje ampak BARVANJE! glej niti v teoriji ne gre zadeve polirat, ker enostavno ne moreš materiala nikjer vzet da bi zapolnil luknjo. to gre le pri površinskih praskicah pa še tam ne vedno. Mislim, da je cena 80 eur dobra, celotno barvanje bi ziher prišlo 150eur ali več.Prosim poročaj če boš kaj dal delat!
LP
SamoK je napisal/-a:hladni je napisal/-a:Daj si poglej malo zadevo, sploh ne gre za poliranje ampak BARVANJE! glej niti v teoriji ne gre zadeve polirat, ker enostavno ne moreš materiala nikjer vzet da bi zapolnil luknjo. to gre le pri površinskih praskicah pa še tam ne vedno. Mislim, da je cena 80 eur dobra, celotno barvanje bi ziher prišlo 150eur ali več.Prosim poročaj če boš kaj dal delat!
LP
za en blatnik, ziher ne pride 150€! ampak nekje do 100€, tako da je vbistvo nekje isto, mogoce je paint fix malo cenejsi, odvisno kako popravi, ce se se malo vseeno vidi, dam raje 20€ zraven pa imam tako kot treba..
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov