escape je napisal/-a:Avto sem dobil od mehanika. In mi je nastelu ventile, ter zamenju use cevi od izpuha, odstranu katalizator in sredinski lonec. In zadni lonec je od Isotta H4 z ragulatorjem zvoka. In sicer sm menju še ptevce sam.Iz navadnih sm dal na bele.Prevozu sm 313km in stvec za bencin se je premaknu sam za malo vec kot polovico!Sm mislu da ne dela stvec da sm ga uničo.No grem tankat in ko tankam natankam 23l bencina, kar pomeni da je notr ostali se priblizn 12lbencina.Sm racunu porabo.mestna voznja...divja je avto trosu 7l.slabih.,kar pomeni da nardim z enim tankom 500km.Prej sm delu mestno voznjo 350km.
IN na avtocesti se se zmanjsa poraba naredim faktično 600km s polnim tankom.
Tega nism se vidu pr noben avtu.Kako je to mogoče da mi avto tolko manj pije bencin, in se po vrhu se na pospesku pozna da bol potegne in koncno hitrej nabere,pridem do blokade v 5.brzini. Ce grete v moj salon je spodaj link s posnetkom na avtocesti ko jo stisnem do konca stevca in se mal dalje...
Lahko kdo razlozi zakaj se je tko poraba zmanjsala in avto tolk bol povlece?
kaWsk je napisal/-a:to je za Honde neki čist običajnega in očitno to folk spozna šele takrat ko dejansko vozi tak avto
droš je napisal/-a:japonci so zakon vozim primero 1.6 pa je isto poraba mala.
escape je napisal/-a:oo legendarno.ja jst sm ucer resnicn mislu da sm zjebu stevec.in pol k sm vidu kak se pocas premika da nit ne opazis.in ko sm tanku sm racunu da je poraba med 7l in 7.5mestna divja
avtocesta bom pa zdj zmeru prej je blo 6.9 preden smo to porihtal ...tko da zdj upamd a bo res dost nizje.pricakujem 6.3 al pa celo 6.l lepe voznje 120 do 130na uro.
escape je napisal/-a:ne tank 100%ni 45l, ker sem avto sprazni do konca da sm vidu kje ima rezervo.in sm mel 5l bencina s sabo.ker honda nima lucke za bencin kdaj je rezerva Crx ga nima no. IN ko sm sou na bencinsko je slo not se 31l bencina.lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov