čare je napisal/-a:kakor jaz vem ma reno že od nekdaj na vztrajniku cahne!Pa kako lahko dol daš jermen preden si narišeš cahne na jermenico in na ohišj,blok,glavo...NE PA NA JERMEN!! In zdaj praviš da ne vžge no sej mogoče si samo tok sfalil da ti je ventile povil pa boš lahko motor še mal bolj spoznal.
čare je napisal/-a:kakor jaz vem ma reno že od nekdaj na vztrajniku cahne!Pa kako lahko dol daš jermen preden si narišeš cahne na jermenico in na ohišj,blok,glavo...NE PA NA JERMEN!! In zdaj praviš da ne vžge no sej mogoče si samo tok sfalil da ti je ventile povil pa boš lahko motor še mal bolj spoznal.
BoBeR52 je napisal/-a:čare je napisal/-a:kakor jaz vem ma reno že od nekdaj na vztrajniku cahne!Pa kako lahko dol daš jermen preden si narišeš cahne na jermenico in na ohišj,blok,glavo...NE PA NA JERMEN!! In zdaj praviš da ne vžge no sej mogoče si samo tok sfalil da ti je ventile povil pa boš lahko motor še mal bolj spoznal.
Kot si reku,na vztrajniku morajo bit oznake
zogobrc je napisal/-a:BoBeR52 je napisal/-a:čare je napisal/-a:kakor jaz vem ma reno že od nekdaj na vztrajniku cahne!Pa kako lahko dol daš jermen preden si narišeš cahne na jermenico in na ohišj,blok,glavo...NE PA NA JERMEN!! In zdaj praviš da ne vžge no sej mogoče si samo tok sfalil da ti je ventile povil pa boš lahko motor še mal bolj spoznal.
Kot si reku,na vztrajniku morajo bit oznake
ja to je ja sam kaj pa za zgorjo gred za ventile kaj pa tisto????
HOLLAND je napisal/-a:Lahko bom izpadu žleht ampak vseeno, če ne veste kako se stvar naredi pelte avto h mehaniku! To zdaj nasplošno mislim za vse take mojstre. Ker se mi kdaj zdi prau neumno, ko pride eden na forum, ki je motor vidu samo od daleč ko je odpru haubo in sprašuje kako bo npr. zamenju tesnilo glave pa kaj more pazit pa kako se podere, pa kako se spet skup sestavi...
Le čevjle sodi naj kopitar!
Moje mnenje! Pa brez zamire.
zogobrc je napisal/-a:HOLLAND je napisal/-a:Lahko bom izpadu žleht ampak vseeno, če ne veste kako se stvar naredi pelte avto h mehaniku! To zdaj nasplošno mislim za vse take mojstre. Ker se mi kdaj zdi prau neumno, ko pride eden na forum, ki je motor vidu samo od daleč ko je odpru haubo in sprašuje kako bo npr. zamenju tesnilo glave pa kaj more pazit pa kako se podere, pa kako se spet skup sestavi...
Nič slabega nisi povedal stem.
Počasi se daleč pride če sm stalnko kaj druga pošlihtal bom še pa to:Sj se pa itak celo živlenje učimo!
BoBeR52 je napisal/-a:zogobrc je napisal/-a:HOLLAND je napisal/-a:Lahko bom izpadu žleht ampak vseeno, če ne veste kako se stvar naredi pelte avto h mehaniku! To zdaj nasplošno mislim za vse take mojstre. Ker se mi kdaj zdi prau neumno, ko pride eden na forum, ki je motor vidu samo od daleč ko je odpru haubo in sprašuje kako bo npr. zamenju tesnilo glave pa kaj more pazit pa kako se podere, pa kako se spet skup sestavi...
Nič slabega nisi povedal stem.
Počasi se daleč pride če sm stalnko kaj druga pošlihtal bom še pa to:Sj se pa itak celo živlenje učimo!
Že ampak ne serjemo evrov da bi se učili take stvari..Saj to je prav da se nečesa lotš sam in delaš do konca samo vseeno nebi rabu razdirat doklr nebi bil 100% da je motor v faziKer če prav razuem si dal ti jermen dol,novega gor zdaj pa nisi zihr d je motor v fazi? :P
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov