trust je napisal/-a:Nebivedu: MOtor je zanič in se ga ne splača obnavljat. Stroški pri obnovi so astronomski okoli 800 evrov za ta denar pa dobim že marsikaj druzga.
Žiiga je napisal/-a:o lejga sončk ma nov nickJah poj pa menej ane
trust je napisal/-a:Žiiga je napisal/-a:o lejga sončk ma nov nickJah poj pa menej ane
hm ti mi lahko kaj dosti pomagaš, saj si že delal to.
Kje so tiste največje zanke, kjer se lahko zakomlicira.
Nebivedu, če si pogledal video se dobro vidi, da tovče bat in, da so celo polomljeni obročki. Od tod tako kajenje, kot turbo dizel samo, da je smrdeč plav dim (zažgano olje).
Vse tisto, kar si ti naštel še +
nebivedu je napisal/-a:trust je napisal/-a:Žiiga je napisal/-a:o lejga sončk ma nov nickJah poj pa menej ane
hm ti mi lahko kaj dosti pomagaš, saj si že delal to.
Kje so tiste največje zanke, kjer se lahko zakomlicira.
Nebivedu, če si pogledal video se dobro vidi, da tovče bat in, da so celo polomljeni obročki. Od tod tako kajenje, kot turbo dizel samo, da je smrdeč plav dim (zažgano olje).
Vse tisto, kar si ti naštel še +
Nekaj tolče, ampak ne vem kaj, ker ni odprta mašina. Odpri pa poglej, kaj je narobe, lahko je kak ventil tok razštelan. Plav dim pa je ker so lahko oljni obročki fuč in pride olje v izgorevalno komoro, pa zgori skupaj z bencinom.
Uglavnem pa, tvoj denar je in tvoj avto, delaj karkoli hočeš, jaz sem svoje povedal.
Žiiga je napisal/-a:najprej vzam vn motor... točke pregleda so slednje
- ojnični ležaji (se dobi posebn merilnik k ga daš na ležaj... zategnš objemko ojnice in ti debelina "zmazka" prikaže zračnost ležaja.
- dročniki (če jih ta motor ma kar dvomm)
- preglej tut obročke
- preglej tesnost ventilov(natočš vodo v kompresijski prostor medtem k sta ventila zaprta, glavo morš met dol sneto)
Težko je kkšno mnenje dajat predn ne vidš motorja v prafaktorjih.Drgač pa ventile našteli
trust je napisal/-a:Primoz_86 je napisal/-a:Jaz bi vseeno prej motor podrl pa pogledal kaj mu fali
Zakaj bi nekaj poderal, če dobro vem, kaj je narobe. Je preveč živ zvok, da bi spregledal kaj bi bilo narobe.
nebivedu je napisal/-a:Kako si naštelal ventile?
trust je napisal/-a:Žiiga je napisal/-a:če veš dej bat u kurcu... potlej kup drugo mašino pa tisto obnov pa dej notr
ja ja ja
ampak jest sprašujem, če so kje kakašne zanke (elektronika)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov