trust je napisal/-a:Živjo
Kar neki časa mi je vzelo, da sem iz dveh avtov sestvu enga.
Žiiga je napisal/-a:si pogledu če majo vse sveče iskro? tut kej čudn laufa? mislm se sliš k en 6 valnik?Preglej če vse sveče mečejo iskro, če ne pač mal razdelilno kapo spucej pa tko naprej
ps. drugače pa nočm te nič žalt, sam malo si preber osnove delovanja motorja, zakaj je motor nemirn... itd.
Žiiga je napisal/-a:si pogledu če majo vse sveče iskro? tut kej čudn laufa? mislm se sliš k en 6 valnik?Preglej če vse sveče mečejo iskro, če ne pač mal razdelilno kapo spucej pa tko naprej
ps. drugače pa nočm te nič žalt, sam malo si preber osnove delovanja motorja, zakaj je motor nemirn... itd.
trust je napisal/-a:niso ne svečke in ne kapa, da ne bo pomote.
target_practice je napisal/-a:trust je napisal/-a:niso ne svečke in ne kapa, da ne bo pomote.
Spet ena izmed tvojih brihtnih.
Kako ves da so svecke ok? ZRacnost nisi pregledal, todi ce so prave nisi pogledal, da o ostalih stvari kar se sveck tice negovorimo, ker je to zate ze znanstvena fantastika.
Drugo kapa..kako ves da je ok? kaj si naredil da si se preprical da je ok?
......
lisko je napisal/-a:Čak zaj mal.....prvo rečeš da si jih spucal.....zaj pa praviš da so nove? Kaj zaj si jih spucal al si kupil nove?
Če si jih samo očistil pol je možno da so prebite....prebije pa tam na sredini kjer je okrog keramika in jih lahk čistiš kok hočeš pa ne bo kaj bolše....
joztom je napisal/-a:Če ima avto razdelilno kapo, trese (trokira) zaradi ogljenih sledi v kapi, očem komaj vidne nitke od sredinskega kontakta na cilindrske. Očistiš z nožem ali alkoholom. Lahko je fouš luft na senzorju podtlaka, trda cevka. Če je na fergazer, je kriv nivo bencina, če je ajnšpric je švoh regulator pritiska na rampi. Sto stvari sodeluje pri prostem teku.
Primoz_86 je napisal/-a:Nosilce motorja imaš zanič (tiste gume na katerih stoji motor). Tudi meni v prostem teku trese kot da bi bil golf2, sam se mi ne splača menjat, ker bom poleti zamenjal avto
trust je napisal/-a:joztom je napisal/-a:Če ima avto razdelilno kapo, trese (trokira) zaradi ogljenih sledi v kapi, očem komaj vidne nitke od sredinskega kontakta na cilindrske. Očistiš z nožem ali alkoholom. Lahko je fouš luft na senzorju podtlaka, trda cevka. Če je na fergazer, je kriv nivo bencina, če je ajnšpric je švoh regulator pritiska na rampi. Sto stvari sodeluje pri prostem teku.
Avto ne trokira, da ne bo pomote, čutijo se tresljaji, ampak seveda so rahli in tudi rahlo je moteče
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov