Pa hvala za konstruktivne nasvete.

paskvale je napisal/-a:Sem bil na AMZS - so bili zelo korektni. Zastonj so mi pregledali zavore (1 ura dela) in ugotovili, da je problem v zavornem cilindru (baje sem do sedaj 1. Hyundaist s to težavo) in ne v tistem, kar so oni popravili. Zaračunal mi niso vseeno nič. Moram pa dobiti nekje rabljen zavorni cilinder, ker pride nov čez 200 €.
ADM - lahko zakleneš
paskvale je napisal/-a:Sem bil na AMZS - so bili zelo korektni. Zastonj so mi pregledali zavore (1 ura dela) in ugotovili, da je problem v zavornem cilindru (baje sem do sedaj 1. Hyundaist s to težavo) in ne v tistem, kar so oni popravili. Zaračunal mi niso vseeno nič. Moram pa dobiti nekje rabljen zavorni cilinder, ker pride nov čez 200 €.
ADM - lahko zakleneš
paskvale je napisal/-a:Hvala vam za uporabne informacije. Samo tole s Potokarjem - na internetu ne moreš iti v trgovino, če nisi prijavljen. Sploh ne moreš videti kaj se prodaja, niti akcij. Prijavijo se pa lahko le podjetja....kako naj torej vem ali ima Potokar kaj zame (razen če grem k njemu)?
ADM - lahko zakleneš
paskvale je napisal/-a:Voith - torej bi znal celo sam popraviti? Praviš, naj z brusnim papirjem pošmerglam bat. Ampak, ven ga gleda komaj par mm.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov