juhica je napisal/-a:jah jest bi se vseen mal pozanimu kako je s tem... ce ne druzga bi moglo renoja zanimat zakaj se je airbag sam odpru. ni glih tole nedolzna zadeva.
brioni je napisal/-a:Ce ne bo slo drugače bom pa klical direkt v Francijo.
brioni je napisal/-a:Sem klical na renault nissan. Prijazen gospod je vzel podatke od avta in dejal da me bo poklical kako in kaj. Upam da se bo kaj dobrega izcimilo iz tega. Predstavljajte si, da bi se mi to zgodilo na avtocesti in bi se ustrašu in cuknu z volanom pri 100 na uro.
Ce ne bo slo drugače bom pa klical direkt v Francijo.
sašo5 je napisal/-a:brioni je napisal/-a:Ce ne bo slo drugače bom pa klical direkt v Francijo.
...ja, sam na tvoj klic čakajo.....![]()
P.S Pooblaščenci so za to, da se avto servisira tam
P.S1 če nimaš kasko, pa ga boš sam stolkel, boš tud na zavarovalnico šel "jokat"......
P.S2. sicer je pa renault itak poznan po ustrežljivosti, kar se tiče reklamaciji ter reševanju le teh v prid stranke......."moš mislit".......
Kael je napisal/-a:Na servisu se ti bodo pa brez težav zgovarjal, da si zapeljal čez kakšno kokretno udarno jamo in se je airbag sprožil samodejno, kar nebo pri renojih nič posebno novega.
Kael je napisal/-a:Na servisu se ti bodo pa brez težav zgovarjal, da si zapeljal čez kakšno kokretno udarno jamo in se je airbag sprožil samodejno, kar nebo pri renojih nič posebno novega.
brioni je napisal/-a:Zgodilo se mi je danes, ko se mi je med vožnjo sprožil stranski airbag v cliotu 1.6 02 letnik. Počilo je kot petarda in zasmrdelo. Avto ni bil servisiran na uradnem servisu zadnje dve leti drugače avto nikoli razbit.
Kaj mi svetujete kako naj postopam?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov